MENÜ

Misli'den günün süper tercihleri

Misli’de yer alan günün “Süper Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Süper Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün süper tercihleri…

Misli'den günün süper tercihleri

Misli’de yer alan günün “Süper Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Süper Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün süper tercihleri…

Haberin Devamı

Adana Demirspor - Beşiktaş: Maç Sonucu 2

Misli’de günün “Süper Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan Süper Lig karşılaşması Adana Demirspor - Beşiktaş mücadelesinde Misli yazarı Kerim Can Özdal, Beşiktaş’ın evine galibiyetle dönmesini bekliyor.

MİSLİ’DEN GÜNÜN SÜPER TERCİHLERİ

Misliden günün süper tercihleri

Misli Yazarı Kerim Can Özdal’ın Yorumu

Kasımpaşa deplasmanında 2-1 kaybeden Adana Demirspor, bu maça ağır yaralı çıkıyor. Kasımpaşa'ya karşı kırmızı kart gören kaleci Ertaç Özbir, sol bek Rodrigues ve orta saha Stambouli cezalı. Ayrıca bu bir erteleme maçı ve oynanması gereken tarihte kadroda olmayan başta Balotelli, kaleci Mahammadaliyev ve Zeneli olmak üzere toplam 7 oyuncu da bu sebepten forma giyemeyecek. Beşiktaş, rakibinin bu durumunu fırsata çevirip kazanabilir.

Haberin Devamı

Newcastle United - Manchester City: Maç Sonucu 0

Misli’de günün “Süper Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan İngiltere Lig Kupası karşılaşması Newcastle United - Manchester City mücadelesinde Misli yazarı Premier Lig Türkiye, beraberliği tercih ediyor.

Misli Yazarı Premier Lig Türkiye’nin Yorumu

Pazar günü Sheffield United deplasmanından 8-0'lık rekor galibiyetle dönen Newcastle'da moraller yüksek. Konuk ekipte ise Bernardo Silva, Kovacic ve John Stone bu maçta da yok ancak Grealish süre alabilecek duruma geldi. Rodri de KK cezalısı ve yerine Kalvin Phillips forma giyecek. Ev sahibinde ise SUFC maçında sakatlanan Harvey Barnes birkaç ay sahalardan uzak kalacak. İki ekipte de rotasyon olacak. Az gollü bir beraberlik bekliyorum bu kupa maçında.

Athletic Bilbao - Getafe: Maç Sonucu 1

Misli’de günün “Süper Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı İzle” seçeneği bulunan İspanya La Liga karşılaşması Athletic Bilbao - Getafe mücadelesinde Misli yazarı Esat Soydabircan, tercihini ev sahibinden yana kullanıyor.

Misli Yazarı Esat Soydabircan’ın Yorumu

Bilbao son 3 maçında gol yemeden 7 puan topladı ve savunma hattındaki başarılarıyla takdir görüyor. Getafe ise hem atıp hem yemeyi seven bir takım görünümünde. Bilbao'da Nico Williams sakat. Getafe'de ise Enes'in sakatlığı sürüyor ancak milli golcümüz çalışmalara başladı. Gelecek ayın sonuna doğru sahalara dönmesi bekleniyor. Ev sahibi taraftarı önünde bir başka oynuyor. Galibiyete uzanmalarını bekliyorum.

Haberin Devamı

Siz de hemen Misli’ye üye olarak, Misli’nin üyelerine sunduğu Süper Oran kampanyasından yararlanın! Daha yüksek oranlarla daha fazla kazanma şansını yakalayın!

Misli’den herkese 20 TL!

Süper Oranlar ile yine en yüksek kazancın adresi olan Misli, 'Alayına misli herkese 20' kampanyasıyla tüm üyelerine 20 TL hediye ediyor. Siz de Misli mobil uygulamasında yer alan 'Alayına Misli herkese 20' kampanyasına katılarak anında 20 TL kazanabilirsiniz.

 

YORUM YAZ