MENÜ

Misli'den günün süper tercihleri

Misli’de yer alan günün “Süper Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Süper Oran” farkıyla Misli’de hafta sonu bülteninin heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün süper tercihleri…

Misli'den günün süper tercihleri

Misli’de yer alan günün “Süper Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Süper Oran” farkıyla Misli’de hafta sonu bülteninin heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün süper tercihleri…

Haberin Devamı

Rizespor - Sivasspor: Maç Sonucu 1

Misli’de günün “Süper Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan Süper Lig karşılaşması Rizespor - Sivasspor mücadelesinde Misli yazarı Esat Soydabircan, Rizespor’un kazanmasını bekliyor.

Misli Yazarı Esat Soydabircan’ın Yorumu

Çaykur Rizespor geçen hafta Konyaspor karşısında pes etmeden oynayarak 3 puanı kazanmasını bildi. Sivasspor ise Beşiktaş'ın ardından Ankaragücü'ne de mağlup oldu. Clinton N'Jie de cezalı duruma düştü. Samba Camara ve Gerson'un sakatlıkları var. Ev sahibi moralli ve rakibine nazaran daha iyi top oynuyor. İç sahada kazanmaya yakınlar.

Misliden günün süper tercihleri

Sassuolo - Juventus: Maç Sonucu 2

Misli’de günün “Süper Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı İzle” seçeneği bulunan İtalya Serie A karşılaşması Sassuolo - Juventus mücadelesinde Misli yazarı Ozan Gür, Juventus’un deplasmandan galibiyetle döneceğini düşünüyor.

Haberin Devamı

Misli Yazarı Ozan Gür’ün Yorumu

Sassuolo, Frosinone karşısında ciddi savunma hataları yaparak 4 gollü bir yenilgi aldı. Sezon başından bu yana süren savunma zaafları devam edecek gibi görünüyor. Juventus, Lazio karşısında kazanarak motivasyonunu arttırdı. Chiesa ve Vlahovic’in haftalar ilerledikçe daha iyi seviyelere geldiğini görüyoruz. Savunmada sorunlu Sassuolo karşısında Juventus’un hata yapmadan sonuca gitmesini bekliyorum.

Brentford - Everton: Maç Sonucu 1

Misli’de günün “Süper Oran” bülteninde yer alan İngiltere Premier Lig karşılaşması Brentford - Everton mücadelesinde Misli yazarı Barış Keklik, tercihini Brentford’dan yana kullanıyor.

Misli Yazarı Barış Keklik’in Yorumu

Thomas Frank yönetimindeki Brentford, ilk maçında şu anda sezonun en iyi takımlarından biri olan Tottenham karşısında berabere kalarak bir hafta sonra ise Fulham deplasmanında üç gollü galibiyet alarak gözünü yukarılara diktiğini göstermişti. Ardından gelen üç maçta galibiyet alamamaları ise takımı biraz da olsa mental olarak geri götürdü. Dyce yönetimindeki Everton ise çıktıkları her maçta kapanmaya çalıştılar ve sadece Sheffield deplasmanında puan alabildiler. Brentford'ın, Mbeumo önderliğinde evinde galibiyete koşarak kötü havayı bozmak isteyeceklerini düşünüyorum.

Haberin Devamı

Burnley - Manchester United: Maç Sonucu 1

Misli’de günün “Süper Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan İngiltere Premier Lig karşılaşması Burnley - Manchester United mücadelesinde Misli yazarı Premier Lig Türkiye, Burnley’nin yanında yer alıyor.

Misli Yazarı Premier Lig Türkiye’nin Yorumu

Vincent Kompany yönetimindeki Burnley geçen sene Championship’te fırtına gibi esince beklenti çok yükselmişti ancak ilk 4 hafta sadece 1 puan alabildiler. Pazartesi akşamı Nottingham Forest deplasmanındaki 1 puanla siftah yaptılar. Manchester United da zor günlerden geçiyor. Ligde son olarak Brighton’a iç sahada alınan yenilgi sonrası hafta içi de Almanya'da Bayern Munich deplasmanındaki etkisiz oyun ve 4-3 kaybedilen maçla Ten Hag ve oyuncuların üzerindeki baskı artıyor. Bu maçta kadro dışı olan Antony ve Jadon Sancho dışında sakatlıkları devam eden Luke Shaw, Aaron Wan-Bissaka, Malacia ve Amad Diallo yok. Mason Mount ve Varane ile Maguire iyileşti. Ev sahibindeyse cezalı Lyle Foster dışında sakatlıkları devam eden savunmacılar Ekdal ve Vitinho da forma giyemeyecek. Manchester City kaptanı iken United derbilerinden hep ekstra oynayan ve goller atan Kompany bu maça ekstra motive olacaktır. Hücum yönü güçlü Burnley’in iç sahada yorgun, moralsiz ve kırılgan United’ı yeneceğini düşünüyorum. 3.87’lik oranıyla Burnley galibiyeti bize göz kırpıyor.

Haberin Devamı

Siz de hemen Misli’ye üye olarak, Misli’nin üyelerine özel olarak sunduğu Süper Oran kampanyasından yararlanın! Daha yüksek oranlarla daha fazla kazanma şansını yakalayın!

Misli’den herkese 20 TL!

Süper Oranlar ile yine en yüksek kazancın adresi olan Misli, 'Alayına misli herkese 20' kampanyasıyla tüm üyelerine 20 TL hediye ediyor. Siz de Misli mobil uygulamasında yer alan 'Alayına Misli herkese 20' kampanyasına katılarak anında 20 TL kazanabilirsiniz.

 

 

 

YORUM YAZ