MENÜ

Misli'den günün şampiyon tercihleri

Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…

Misli'den günün şampiyon tercihleri

Real Madrid – Manchester City: İlk Yarı Sonucu 0 (1.98 yerine 2.10)                       

Haberin Devamı

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde “Türkiye’nin En Yüksek Oranları” ile yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan Real Madrid – Manchester City karşılaşmasında Misli yazarı Özkan Öztürk, ilk yarıda beraberlik bekliyor.

Misli Yazarı Özkan Öztürk’ün Yorumu

Hem rövanş hem de erken final. Çok acayip bir eşleşme. City, toparlandı ve Premier Lig’de yine güçlü bir şekilde şampiyonluk yarışının içinde. Hatta fikstür avantajı bile var. Ama Real Madrid’e oranla daha az dinlendiler ve savunma hattında Walker gibi, Ake gibi isimleri bu maçta kullanamayacaklar. Muhtemelen savunmada 3’lü başlayacaklar ve Vini JR karşısında zorlanacaklardır. Real Madrid, LaLiga’da rahat bir şekilde zirvede. İleri uçta Rodrygo ve Vini JR gibi ele avuca sığmayan oyunculara sahipler. Hemen arkalarında da Bellingham gibi bir yetenek. City’de de De Bruyne, Foden ve Haaland’ın performansları belirleyici olacaktır. Ben ev sahibini ön plana çıkarsam da ilk yarıda özellikle kontrollü bir oyun bekliyorum. İlk yarıda denge bozulmayacaktır.

Haberin Devamı

Arsenal – Bayern Münih: Karşılıklı Gol Var (1.55 yerine 1.58)                       

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde “Türkiye’nin En Yüksek Oranları” ile yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan Arsenal – Bayern Münih karşılaşmasında Misli yazarı Alper Öcal, karşılıklı gol var seçeneğini öneriyor.

Misli Yazarı Alper Öcal’ın Yorumu

Arsenal ligde kazanarak averajla liderliğini sürdürdü. Sadece hücumdaki keskinlikleriyle değil savunmadaki başarılarıyla da öne çıkıyor. Son 4 resmi maçlarında gol yemediler. Bayern ise felaket durumda. Heidenheim karşısında iki farklı galibiyeti koruyamadılar ve yenildiler. Ellerindeki tek hedef Şampiyonlar Ligi fakat takımda eksikler diz boyu. Bu maçta savunma dörtlüsü değişebilir ve Kim kulübeye dönebilir. Neuer ve Pavlovic'in durumu net değil fakat Arsenal'e göre daha deneyimliler ve gol bulabileceklerini düşünüyorum.

Southampton – Coventry: Karşılıklı Gol Var (1.29 yerine 1.31)                                              

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan Southampton – Coventry karşılaşmasında Misli yazarı Mert Artun, iki takımın da gol bulacağını düşünüyor.

Haberin Devamı

Misli Yazarı Mert Artun’un Yorumu

Son 3 maçta sadece 2 puan alabilen Southampton ilk 2 yarışında rakiplerinden geride kaldı. Coventry City ise çok formda. FA Cup’ta da yarı final oynayacaklar. Son 7 resmi maçta 6 galibiyet aldılar. Golcü Ellis Sims ve Haji Wright durdurulamayan ikili oldular. İç sahada 19 maçta 46 gol attı Southampton bu sezon. İki ekip de kazanmak zorunda. Karşılıklı gol var oynamak için haftanın ideal maçlarından biri.

*** Belirtilen oranlar değişiklik gösterebilir.

Siz de hemen Misli’ye üye olarak, Misli’nin üyelerine sunduğu Şampiyon Oran kampanyasından yararlanın! Daha yüksek oranlarla daha fazla kazanma şansını yakalayın!

‘Alayına Misli’ diyen yeni üyelere 50 TL hediye!

Türkiye'nin en hızlı büyüyen resmi Bahis platformu Misli, ‘Alayına Misli’ kampanyasına yeni üyelerine 50 TL hediye ederek devam ediyor. Misli’ye üye olan herkes, 50 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Siz de mobil uygulamadan Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve anında 50 TL kazanın.

YORUM YAZ