MENÜ

Misli'den günün şampiyon tercihleri

Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…

Misli'den günün şampiyon tercihleri

Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…

Haberin Devamı

Manchester City – Arsenal: Maç Sonucu 1 (1.79 yerine 1.82)                       

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan Manchester City – Arsenal karşılaşmasında Misli yazarı Özkan Öztürk, Manchester City’nin sahadan galip ayrılmasını bekliyor.

Misli Yazarı Özkan Öztürk’ün Yorumu

Premier Lig’de sadece haftanın değil sezonun da en önemli maçlarından biri. 63 puanlı City, 64 puanla zirvede yer alan Arsenal’i ağırlıyor. Geçen sezon iki takım arasında oynanan kırılma maçlarını City kazanmıştı. Pep Guardiola geriden gelmeyi seviyor ve son yıllarda bunu defalarca gösterdi. Arsenal, inanılmaz bir form grafiğiyle Etihad deplasmanına çıkacak. 8 maçtır ligde galip geliyorlar. Hem de iyi oyunla galip geliyorlar. City de son 13 lig maçında 10 galibiyet, 3 beraberlik aldı. En son Liverpool deplasmanından puanla döndüler. Walker milli takımda sakatlandı. Akanji’nin de bir sakatlığı var. Arsenal’de Saka’nın sakatlığı bulunuyor ama bu maçta oynaması bekleniyor. Keyifli bir mücadele olacaktır fakat tecrübe farkıyla City galip gelecektir.

Haberin Devamı

MİSLİ’DEN GÜNÜN ŞAMPİYON TERCİHLERİ

Misliden günün şampiyon tercihleri

Real Madrid – Athletic Bilbao: Maç Sonucu X (3.63 yerine 3.70)                       

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı İzle” seçeneği bulunan Real Madrid – Athletic Bilbao karşılaşmasında Misli yazarı Alper Öcal, karşılaşmanın berabere sonuçlanmasını bekliyor.

Misli Yazarı Alper Öcal’ın Yorumu

Real Madrid bu sezon evinde yenilgisi olmayan tek takım. Bellingham'a kavuşuyorlar, İngiliz oyuncu bu formayla ilk golünü Bilbao'ya atmıştı. Ocak ve şubat ayını biraz rölantide geçirmişlerdi, oyunları tutuktu ama Osasuna ve Vigo galibiyetlerinde yeniden gaza bastılar fakat Vini Jr'dan yoksun olacaklar. Onun deliciliği ve patlayıcılığı olmadan Bilbao karşısında kazanacaklarını sanmıyorum. Zira konuk takımın hem yoğun bir Şampiyonlar Ligi iddiası var hem de hücum hatları başta Williams kardeşler olmak üzere çok kaliteli. Nico Williams Carvajal'e karşı çok ciddi bir üstünlük kurabilir. Sürpriz bir beraberlik bekliyorum.

Strasbourg – Rennes: Karşılıklı Gol Var (1.49 yerine 1.51)                       

Haberin Devamı

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı İzle” seçeneği bulunan Strasbourg – Rennes karşılaşmasında Misli yazarı Kerim Can Özdal, karşılaşmada karşılıklı goller atılmasını bekliyor.

Misli Yazarı Kerim Can Özdal’ın Yorumu

İki takım da milli araya kazanarak girdi. Strasbourg'un düşme hattından uzaklaşmak için, Rennes'in de Avrupa hedefi adına kazanmaya ihtiyacı var. Strasbourg, açık oynayan takımlara eşlik edebiliyor. Rennes burada galibiyet için risk alacaktır. Karşılıklı gol bekliyorum.

*** Belirtilen oranlar değişiklik gösterebilir.

Siz de hemen Misli’ye üye olarak, Misli’nin üyelerine sunduğu Şampiyon Oran kampanyasından yararlanın! Daha yüksek oranlarla daha fazla kazanma şansını yakalayın!

‘Alayına Misli’ diyen yeni üyelere 50 TL hediye!

Türkiye'nin en hızlı büyüyen resmi Bahis platformu Misli, ‘Alayına Misli’ kampanyasına yeni üyelerine 50 TL hediye ederek devam ediyor. Misli’ye üye olan herkes, 50 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Siz de mobil uygulamadan Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve anında 50 TL kazanın.

 

YORUM YAZ