MENÜ

Misli'den günün şampiyon tercihleri

Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…

Misli'den günün şampiyon tercihleri

Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…

Haberin Devamı

Köln - Leipzig: Maç Sonucu 2 (1.34 yerine 1.36)                       

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” ile “Canlı İzle” seçenekleri bulunan Köln – Leipzig karşılaşmasında Misli yazarı Ozan Gür, deplasman ekibinin kazanacağını düşünüyor.

Misli Yazarı Ozan Gür’ün Yorumu

Köln, cuma akşamı Rhein Energie Stadion’da Leipzig’i ağırlarken küme düşme hattından uzaklaşmaya çalışacak. Köln, Bundesliga’da beş maçtır kazanamıyor ve Red Bulls karşısında yine zorlu bir mücadeleye çıkacak. Timo Hubers ve Jan Thielmann, cezalı. Justin Diehl, Luca Waldschmidt ve Mark Uth ise sakat olan isimler. Ev sahibi için iyi haber ise orta saha oyuncusu Dejan Ljubicic’in cezadan dönmüş olması. Leipzig, Darmstadt karşısında aldığı 2-0’lık galibiyette hiçbir zorlukla karşılaşmadı ve takım Şampiyonlar Ligi yarışında kalmaya devam etti. Konuk ekipte ise 24 yaşındaki Avusturyalı orta saha oyuncusu Christoph Baumgartner, Lilywhites karşısında galibiyeti getiren isim olurken, Mohamed Simakan ve Lukas Klostermann sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyecek. Köln’ün zayıf savunması ve eksik oyuncuları göz önüne alındığında cuma günkü karşılaşmadan deplasman ekibinin üç puanı alacağını tahmin ediyorum.

Haberin Devamı

MİSLİ’DEN GÜNÜN ŞAMPİYON TERCİHLERİ

Misliden günün şampiyon tercihleri




Real Sociedad - Cadiz: Maç Sonucu 1 (1.31 yerine 1.33)

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” ile “Canlı İzle” seçenekleri bulunan Real Sociedad – Cadiz karşılaşmasında Misli yazarı Alper Öcal, ev sahibi ekibin kazanmasını bekliyor.

Misli Yazarı Alper Öcal’ın Yorumu

Sociedad geçen hafta Granada'yı yenerek 4 maçın ardından kazandı ve Avrupa kupaları iddiasını sürdürüyor. As kadrodan Barrenetxea ve Zakharyan'ın sakatlıkları sürüyor. Cadiz ise 3 maçtır yenilmiyor ve topladığı 5 puanla düşme hattından kurtulmak için önemli bir adım attı. Atletico Madrid'i yenerek morallendiler. Öte yandan bu sezon deplasmanda hiç galibiyetleri yok ve 14 maçta sadece 7 gol bulabildiler. Sociedad kazanır.

Toulouse - Lyon:
Karşılıklı Gol Var (1.59 yerine 1.63)                                                

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı İzle” seçeneği bulunan Toulouse – Lyon karşılaşmasında Misli yazarı Yusuf Kenan Çalık’ın tahmini iki ekibin de karşılıklı goller bulacağı yönünde.

Misli Yazarı Yusuf Kenan Çalık’ın Yorumu

Haberin Devamı

Son maçında Le Havre deplasmanında sürpriz bir mağlubiyet alan Toulouse, kendi evinde telafi arayacak. Diarra, Sesler, Schmidt, Zakaria ve Aboukhlal halen sakat. Genreau'nun ise kadroda olması hedefleniyor. Konuk Lyon Lorient karşısında aldığı galibiyetle Lens mağlubiyetini unutturdu. Lyon'da son iki maçtır oynamayan Lacazette'nin dönmesi bekleniyor. Mangala da kadroda olacak gibi duruyor. Maitland Niles ise cezadan dönüyor. İki takım da skor üretebilir.

*** Belirtilen oranlar değişiklik gösterebilir.

Siz de hemen Misli’ye üye olarak, Misli’nin üyelerine sunduğu Şampiyon Oran kampanyasından yararlanın! Daha yüksek oranlarla daha fazla kazanma şansını yakalayın!

‘Alayına Misli’ diyen yeni üyelere 50 TL hediye!

Türkiye'nin en hızlı büyüyen resmi Bahis platformu Misli, ‘Alayına Misli’ kampanyasına yeni üyelerine 50 TL hediye ederek devam ediyor. Misli’ye üye olan herkes, 50 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Siz de mobil uygulamadan Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve anında 50 TL kazanın.

 

YORUM YAZ