MENÜ

Misli'den günün şampiyon tercihleri

Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…

Misli'den günün şampiyon tercihleri

Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…

Haberin Devamı

Atletico Madrid - Inter: Maç Sonucu 2 (2.14 yerine 2.25)                       

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan Atletico Madrid – Inter karşılaşmasında Misli yazarı Özkan Öztürk, deplasman ekibinin kazanacağını düşünüyor.

Misli Yazarı Özkan Öztürk’ün Yorumu

Atletico Madrid, gelgitleri olan bir takım. En büyük alamet-i farikası olan savunma güvenliği konusunda eski güçlerinde değiller. Ama iç sahayı kaleye çevirmiş durumdalar. Bu sezon hem LaLiga’da hem de Şampiyonlar Ligi’nde evinde hiç mağlup olmadı Simeone’nin takımı. Ama karşılarında tam bir makine var. Serie A’da şampiyonluğa koşan, ligde 10 maçtır galip gelen ve geniş bir kadroya sahip olan Inter, Avrupa’nın en formda ekiplerinden hatta belki de en formda takımı. İlk maçı da 1-0 kazandılar. Inter’in güçlü savunmasının kolay kolay açık vermeyeceğini düşünüyorum. Riskli bir tercih gibi görünse de Inter galibiyeti muhtemel.

Haberin Devamı

MİSLİ’DEN GÜNÜN ŞAMPİYON TERCİHLERİ

Misliden günün şampiyon tercihleri



PSG - Nice: Maç Sonucu 1 (1.28 yerine 1.30)                                               

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” ile “Canlı İzle” seçeneği bulunan PSG – Nice karşılaşmasında Misli yazarı Efe Şahin’in tahmini ev sahibi ekibin kazanacağı yönünde.

Misli Yazarı Efe Şahin’in Yorumu

PSG, ligde son 3 maçta berabere kaldı ve bunların ikisi kendi evindeydi. Luis Enrique kupada kötü giden rakibini evinde doğrudan üstüne giderek yenmek isteyecektir. Nice ligde son 6 maçında galip gelemedi ve sadece 2 galibiyet aldı. Farioli takımları her zaman böyle bir düşüş yaşasada yönetimin bu kadar kolay vazgeçip görevine son vereceğini düşünmüyorum. Bu maçta da çok ümitli olacaklarını sanmıyorum. PSG galibiyeti bekliyorum.

Bournemouth – Luton Town: Karşılıklı Gol Var
(1.41 yerine 1.43)

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan Bournemouth – Luton Town karşılaşmasında Misli yazarı Barış Keklik, iki ekibin de karşılıklı goller bulmasını bekliyor.

Misli Yazarı Barış Keklik’in Yorumu

Geçtiğimiz hafta Sheffield United karşısında son dakikalarda milli oyuncumuz Enes Ünal'ın attığı gol Bournemouth'a zor da olsa 1 puanı kazandırtmıştı. Ligin ortalarında oldukça iyi performans gösteren Bournemouth, son zamanlarda o form grafiğini son derece bozdu. Bunu Luton Town için de söyleyebiliriz. Çok daha iyi bir oyun sergiliyorlardı ancak son zamanlarda gol bulsalar da skor korumakta çok zorluk çekiyorlar. Bence bu maçta da benzer bir senaryo yaşanır ve karşılıklı goller izleriz.

*** Belirtilen oranlar değişiklik gösterebilir.

Haberin Devamı

Siz de hemen Misli’ye üye olarak, Misli’nin üyelerine sunduğu Şampiyon Oran kampanyasından yararlanın! Daha yüksek oranlarla daha fazla kazanma şansını yakalayın!

‘Alayına Misli’ diyen yeni üyelere 50 TL hediye!

Türkiye'nin en hızlı büyüyen resmi Bahis platformu Misli, ‘Alayına Misli’ kampanyasına yeni üyelerine 50 TL hediye ederek devam ediyor. Misli’ye üye olan herkes, 50 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Siz de mobil uygulamadan Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve anında 50 TL kazanın.

 

YORUM YAZ