MENÜ

Misli'den günün şampiyon tercihleri

Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…

Misli'den günün şampiyon tercihleri

Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…

Haberin Devamı

Barcelona - Mallorca: Maç Sonucu 1 (1.31 yerine 1.33)                       

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” ile “Canlı İzle” seçeneği bulunan Barcelona – Mallorca karşılaşmasında Misli yazarı Alper Öcal, ev sahibi ekibin sahadan galibiyetle ayrılacağını düşünüyor.

MİSLİ’DEN GÜNÜN ŞAMPİYON TERCİHLERİ

Misliden günün şampiyon tercihleri

Misli Yazarı Alper Öcal’ın Yorumu

Mallorca, ligde son 4 maçta aldığı 7 puanla düşme hattından epey uzaklaştı. Aguirre beşli savunmayla iyi kapanan, önde hem bağlantı hem kontra hem de duran top tehdidi olan Larin ve Muriqi ikilisiyle bütçesine göre etkili bir takım yarattı. Son maçta ligin flaş takımı Girona'yı yendiler ve eksiksiz Barcelona'ya geliyorlar. Barça ise Pedri'den sonra merkezde De Jong'u kaybetti fakat Christensen'i ön liberoya çekmelerini sağlayacak bu eksikler olumlu etki edebilir. Savunmada da cezası nedeniyle Araujo yok. Geçen hafta Bilbao deplasmanında beraberlikle dönerken hücumda çok etkisiz kalmışlardı. Mallorca bu sezon Real Madrid'i de çok zorladı. Barcelona'ya da iyi kapanacaklardır ancak Yamal'ın bireysel becerisi ve Lewa'nın golcülüğüyle Napoli maçı öncesi vitesi çok da yükseltmeden ev sahibinin kazanmasını bekliyorum.

Nice - Montpellier: Maç Sonucu 1 (1.51 yerine 1.54)

Haberin Devamı

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı İzle” seçeneği bulunan Nice – Monpellier karşılaşmasında Misli yazarı Yusuf Kenan Çalık, kazanan tarafın ev sahibi ekip olmasını bekliyor.

Misli Yazarı Yusuf Kenan Çalık’ın Yorumu

Sezona çok iyi bir giriş yapan Nice ligde son 5 maçtır galibiyet yüzü görmedi. Afrika uluslar kupasından beri ciddi düşüş yaşayan güney ekibinde Diop, Sanson ve Rosier'in kadroda olması beklenmiyor. Ndayishimiye ise cezadan dönüyor. Konuk takım son 8 maçının sadece birini kazandı. Ligde düşme tehlikesini çok şiddetli hisseden Montpellier'de Jullien, Omeragic ve Gueguin sakat. Sagnan ise cezalı. Ev sahibi galibiyete daha yakın.

Sheffield Wednesday – Leeds United:
Karşılıklı Gol Var (1.59 yerine 1.62)                                                

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan Sheffield Wednesday – Leeds United karşılaşmasında Misli yazarı Premier Lig Türkiye’nin tahmini iki takımın da karşılıklı goller bulacağı yönünde.

Misli Yazarı Premier Lig Türkiye’nin Yorumu

Haberin Devamı

Ligde son 11 maçının 10 tanesini kazanan Leeds United Championship’in en formda ekibi. Lider Leicester City’yi de yendikten sonra artık hedef ilk ikiye girip Premier Lig’e doğrudan yükselmek. Ev sahibi ise tablonun zıt tarafında. Ağustos ayından beri küme düşme hattında ancak son dönemde aldığı skorlarla mucize peşinde. Son 4 maçını kazanan Baykuşlar 1 puan alırlarsa maç fazlasıyla da olsa güvenli bölgeye adım atmış olacaklar aylar sonra. Ben karşılıklı goller bekliyorum bu maçta. İki ekip de formda. Leeds’in gol yollarındaki gücü ve Sheffield Wednesday’in iç sahadaki etkili oyunu ile KG oynamaktan yana tercihim.

*** Belirtilen oranlar değişiklik gösterebilir.

Siz de hemen Misli’ye üye olarak, Misli’nin üyelerine sunduğu Şampiyon Oran kampanyasından yararlanın! Daha yüksek oranlarla daha fazla kazanma şansını yakalayın!

Haberin Devamı

‘Alayına Misli’ diyen yeni üyelere 50 TL hediye!

Türkiye'nin en hızlı büyüyen resmi Bahis platformu Misli, ‘Alayına Misli’ kampanyasına yeni üyelerine 50 TL hediye ederek devam ediyor. Misli’ye üye olan herkes, 50 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Siz de mobil uygulamadan Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve anında 50 TL kazanın.

 

YORUM YAZ