MENÜ

Misli'den günün şampiyon tercihleri

Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…

Misli'den günün şampiyon tercihleri

Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…

Haberin Devamı

Villarreal – Getafe: Karşılıklı Gol Var (1.57 yerine 1.60)                       

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet & Canlı İzle” seçenekleri bulunan Villarreal – Getafe karşılaşmasında Misli yazarı Sezer Kenar, karşılıklı gollerin atılacağını düşünüyor.

MİSLİ’DEN GÜNÜN ŞAMPİYON TERCİHLERİ

Misliden günün şampiyon tercihleri

Misli Yazarı Sezer Kenar’ın Yorumu

Alaves ile tempolu geçen maçta Villarreal deplasmandan 1-1’lik beraberlikle ayrıldı. 4 maçlık yenilmezlik serisi yakaladılar ancak 3 maç berabere sonuçlandı. Son Cadiz maçı haricinde iç sahadaki maçların hepsinin gollü geçtiğini görüyoruz. 12 iç saha maçının 10’u karşılıklı gol var olarak sonuçlandı. Getafe ise inişli çıkışlı. Real Madrid’e karşı aldığı derbi mağlubiyeti sonrası toparlanmasını bildiler. Celta’yı 89’da Jaime Mata’nın golüyle devirmeyi başardılar. Getafe’nin deplasmanda oynadığı 12 maçın 11’inde ilk yarıdan gol geldi. Takımların son haftalardaki performanslarına da dayanarak yine iki ekibin de pozisyonlar bulacağını düşünüyorum. İlk yarı 0.5 üst veya karşılıklı gol var seçenekleri denenebilir duruyor.

Haberin Devamı

Lyon – Nice: Karşılıklı Gol Var (1.69 yerine 1.72)                       

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı İzle” seçeneği bulunan Lyon – Nice karşılaşmasında Misli yazarı Kerim Can Özdal, iki ekibin de skora katkıda bulunacağını düşünüyor.

Misli Yazarı Kerim Can Özdal’ın Yorumu

Geçen hafta Nice'i, Monaco'ya karşı şanslı görüyordum ama 16. dakikada yedikleri gol ve 2-1 gerideyken 54. dakikada 10 kişi kalmaları işlerini zorlaştırdı. Buna rağmen 2-2'yi buldular ama 77'deki golle 3-2 kaybettiler. Kırmızı kart gören stoper Dante cezalı. Lyon ise ligdeki Marsilya ve kupadaki Lille galibiyetlerinin ardından Montpellier'i de deplasmanda mağlup edip formunu sürdürdü. Dante'den yoksun rakibe karşı iç sahada etkili olup gol bulurlar. Kalelerini de genelde kapatamıyorlar ve Nice de puan için gol bulmak zorunda. KG VAR denenir.

Ascoli – Cremonese: Maç Sonucu 2 (1.83 yerine 1.86)                       

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı İzle” seçeneği bulunan Ascoli – Cremonese karşılaşmasında Misli yazarı Ozan Gür, Cremonese’nin sahadan galip ayrılacağını düşünüyor.

Haberin Devamı

Misli Yazarı Ozan Gür’ün Yorumu

Son iki maçını kaybeden Ascoli, yeniden düşüş girdabına girdi. Cremonese, Parma’yı takip etmekte ısrarlı. Savunma disiplini son derece başarılı bulduğum Cremonese, sorunlu Ascoli karşısında kazanma alışkanlığını devam ettirecektir. Alternatif için önerim, 2,5 gol altı bahsi olacak.

West Bromwich Albion – Southampton FC: Karşılıklı Gol Var (1.55 yerine 1.58)                       

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan West Bromwich Albion – Southampton FC karşılaşmasında Misli yazarı Barış Keklik, karşılıklı goller atılmasını bekliyor.

Misli Yazarı Barış Keklik’in Yorumu

Southampton, 10 Şubat'ta oynanan Huddersfield maçına oldukça kötü başlamış ve 2-0 geriye düşmüştü ancak sonrasında açılarak maçı 5-3 kazanmayı başarmıştı. Beklediğimiz Southampton'dan çok daha kötü bir oyun izlediğimizi de unutmamak gerek. Bu maçtan zor da olsa üç puan alan Southampton, sonrasında Bristol City deplasmanından 3-1'lik ağır bir skorla ayrıldı. Ligde ikinci sırada bulunuyorlar ve eksik maçları olan bu maçı kazandıkları takdirde Leeds United'dan ikinci sırayı alacaklar. Ev sahibi ekip ise dengesiz bir görüntü çizse de kaliteli bir kadroya sahip. Carlos Corberan da son zamanlarda daha etkileyici bir oyun izletiyor. İç sahada oynayacakları için avantaj onlardan yana ancak taraf bahsi yerine karşılıklı gol bahsini öneriyorum.

Haberin Devamı

*** Belirtilen oranlar değişiklik gösterebilir.

Siz de hemen Misli’ye üye olarak, Misli’nin üyelerine sunduğu Şampiyon Oran kampanyasından yararlanın! Daha yüksek oranlarla daha fazla kazanma şansını yakalayın!

‘Alayına Misli’ diyen yeni üyelere 50 TL hediye!

Türkiye'nin en hızlı büyüyen resmi Bahis platformu Misli, ‘Alayına Misli’ kampanyasına yeni üyelerine 50 TL hediye ederek devam ediyor. Misli’ye üye olan herkes, 50 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Siz de mobil uygulamadan Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve anında 50 TL kazanın.

 

YORUM YAZ