MENÜ

Misli'den günün şampiyon tercihleri

Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…

Misli'den günün şampiyon tercihleri

Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…

Haberin Devamı

Juventus – Udinese: Maç Sonucu 1 (1.28 yerine 1.30)                       

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet & Canlı İzle” seçenekleri bulunan Juventus – Udinese karşılaşmasında Misli yazarı Sezer Kenar, Juventus’un sahadan galip ayrılmasını bekliyor.

MİSLİ’DEN GÜNÜN ŞAMPİYON TERCİHLERİ

Misliden günün şampiyon tercihleri

Misli Yazarı Sezer Kenar’ın Yorumu

Juventus, sürpriz Empoli beraberliği sonra Inter deplasmanında da kaybederek şampiyonluk yolunda yara aldı. Yeniden bir seri yakalayıp Inter’in hata yapmasını bekleyecekler. Vlahovic’in durumu belirsiz. Milik ve Chiesa ikilisiyle başlayabilirler. Udinese ise sahasında daha etkili oynayan bir ekip. Monza’ya karşı galibiyeti çok isteseler de beraberliğe razı oldular. Ligin en az maç kazanan ancak en çok berabere kalan ekibi durumundalar. Orta sahada Roberto Pereyra kart cezası sebebiyle yok. Udinese en azından 1 puan için mücadele edecek ancak Juventus’un bir puan kaybına daha izin vereceğini sanmıyorum.

Haberin Devamı

Crystal Palace – Chelsea: Maç Sonucu 2 (1.53 yerine 1.56)                       

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan Crystal Palace – Chelsea karşılaşmasında Misli yazarı Premier Lig Türkiye, konuk ekip Chelsea’nin galibiyetiyle sonuçlanacağını düşünüyor.

Misli Yazarı Premier Lig Türkiye’nin Yorumu

Kötü sonuçlar nedeniyle teknik direktörleri yoğun baskı altında iki takımın Londra derbisi. Chelsea hafta arası kupada Aston Villa deplasmanında iyi oyun ve 3 gollü galibiyetle moral buldu. Palace’da ise takımın en büyük hücum silahları Eze ve Olise ile savunmada kaptan Guehi bu maçta forma giyemeyecek. 23 maçta sadece 26 gol atabilen ev sahibi için Eze ve Olise’nin yokluğu büyük problem. Chelsea’de ise Aston Villa maçında sakatlanan Badiashile yerine Thiago Silva’nın 11 başlaması bekleniyor. Palace son 3 maçta 12 gol yedi. Son 8 maçının 7 tanesinde iki ekip de gol attıç Son 12 lig maçında sadece 2 kez kazanabilen Palace’ın Chelsea maçını da kaybedeceğini düşünüyorum. Kadro farkı ile bu deplasmandan galibiyetle döner Maviler.

Almeria – Athletic Bilbao: Maç Sonucu 2 (1.54 yerine 1.57)                       

Haberin Devamı

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı İzle” seçeneği bulunan Almeria – Athletic Bilbao karşılaşmasında Misli yazarı Alper Öcal, Athletic Bilbao’ya güveniyor.

Misli Yazarı Alper Öcal’ın Yorumu

Almeria ligdeki ilk galibiyetini aramaya devam ediyor fakat topa sahip olup pozisyon yarattığı maçlarda dahi başaramadı. Barcelona maçından bu yana oynadıkları 5 maçta da galibiyet için yeterli oyunları izlettiler ama olmadı. Bilbao'ya patlayabilirler mi? Sanmıyorum zira santrforları Baptistao kart cezalısı, yerine dev ama çok tecrübesiz Milovanovic oynayacak. Bilbao'da ise hem Atletico Madrid hem de Barcelona'nın puan kaybetmesinin verdiği motivasyon var. Takılacaklarını sanmıyorum.

St.Etienne – Troyes: Karşılıklı Gol Var (1.66 yerine 1.69)                                               

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı İzle” seçeneği bulunan St.Etienne – Troyes karşılaşmasında Misli yazarı Yusuf Kenan Çalık, karşılıklı gollerin atılacağını düşünüyor.

Haberin Devamı

Misli Yazarı Yusuf Kenan Çalık’ın Yorumu

Ligde son 2 maçını kaybeden ev sahibi takımda Diarra, Bentayg, Green ve Rivera'nın kadroda olması beklenmiyor. Sissoko ve Cisse ise kupadan döndü ve yeniden oynayabilir. Troyes ise düşme tehlikesi yaşayan bir takım. Son maçtaki Bordeaux galibiyeti nefes aldırdı. Konuk ekipte Lemaitre, Assoumou, Palaversa ve Balde'nin kadroda olması beklenmiyor. İki takımın da gol bulabileceğini düşünüyorum.

*** Belirtilen oranlar değişiklik gösterebilir.

Siz de hemen Misli’ye üye olarak, Misli’nin üyelerine sunduğu Şampiyon Oran kampanyasından yararlanın! Daha yüksek oranlarla daha fazla kazanma şansını yakalayın!

‘Alayına Misli’ diyen yeni üyelere 50 TL hediye!

Türkiye'nin en hızlı büyüyen resmi Bahis platformu Misli, ‘Alayına Misli’ kampanyasına yeni üyelerine 50 TL hediye ederek devam ediyor. Misli’ye üye olan herkes, 50 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Siz de mobil uygulamadan Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve anında 50 TL kazanın.

 

YORUM YAZ