MENÜ

Misli'de günün süper tercihleri

Misli’de yer alan günün “Süper Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Süper Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün süper tercihleri…

Misli'de günün süper tercihleri

Misli’de yer alan günün “Süper Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Süper Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün süper tercihleri…

Haberin Devamı

Trabzonspor – Manisa FK: İlk Yarı Sonucu 1 (1.45 yerine 1.47)                                               

Misli’de günün “Süper Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan Trabzonspor – Manisa FK karşılaşmasında Misli yazarı Safa Can Konuksever’in tahmini ev sahibinin ilk yarıyı önde kapatacağını yönünde.

Mislide günün süper tercihleri



Misli Yazarı Safa Can Konuksever’in Yorumu

Trabzonspor'da Pepe, Onuachu, Trezeguet Afrika Kupası'nda. Denswil, Abdülkadir Ömür sakat. Bakasetas ve Larsen'in durumları net değil. Normalde bu kadar eksiğin olduğu bir takım, sürpriz sonuçla karşılaşır diye düşünebiliriz. Ancak Trabzonspor için Türkiye Kupası bu sene büyük hedef. Dolayısıyla Abdullah Avcı pek fazla rotasyona gitmeden, elindeki en iyi 11'i sahaya sürecektir. İlk yarıdan skoru bulmaları şaşırtmaz.

Mısır - Gana: Maç Sonucu 1
(1.78 yerine 1.81)                       

Haberin Devamı

Misli’de günün “Süper Oran” bülteninde yer alan Mısır – Gana karşılaşmasında Misli yazarı Efe Şahin, Mısır’ın sahadan galibiyetle ayrılacağını düşünüyor.

Misli Yazarı Efe Şahin’in Yorumu

İki takım da ilk maçlarında büyük şok ile başladılar. Mısır öne geçtiği maçta beraberliği son dakika Salah’ın attığı penaltı golü ile sağladı. Maçta baştan sona üstün olan taraf onlar olsa da artık kazanmak zorundalar. Gana ise Yeşil Burun Adaları karşısında etkisiz oyunu ile herkesi şaşırttı. Kudus’ün olmayışı Gana için çok büyük bir sorun ve bu maçta da görev alması oldukça sor duruyor. Mısır çok daha derli toplu duruyor ve Salah’ın önderliğiyle bu maçı kazanıp gruptan çıkma adına büyük bir adım atacaklardır.

Hindistan - Özbekistan: İlk Yarı Sonucu 2 (1.38 yerine 1.40)

Misli’de günün “Süper Oran” bülteninde yer alan Hindistan – Özbekistan karşılaşmasında Misli yazarı Mesut Aydın Kale, Özbekistan’ın ilk yarıyı önde kapatmasını bekliyor.

Misli Yazarı Mesut Aydın Kale’nin Yorumu

Grubun favori takımlarından Avustralya ile karşı karşıya gelen Hindistan ilk maç hiç varlık gösteremedi. Sadece 1 şutu kaleye isabet eden Hindistan bu kez Özbekistan ile oynayacak. Konuk takım grubun ilk maçında Suriye'ye karşı iyi bir oyun sergileyip, bol şut çekse de, aradığı golü bulamadı ve sahadan beraberlikle ayrıldı. Dengeli bir oyun oynayan Özbekistan'ın güçsüz rakibi Hindistan'a karşı rahat bir galibiyet almasını bekliyorum..

*** Belirtilen oranlar değişiklik gösterebilir.

Haberin Devamı

Siz de hemen Misli’ye üye olarak, Misli’nin üyelerine sunduğu Süper Oran kampanyasından yararlanın! Daha yüksek oranlarla daha fazla kazanma şansını yakalayın!

‘Alayına Misli’ diyen yeni üyelere 50 TL hediye!

Türkiye'nin en hızlı büyüyen resmi Bahis platformu Misli, ‘Alayına Misli’ kampanyasına yeni üyelerine 50 TL hediye ederek devam ediyor. Misli’ye üye olan herkes, 50 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Siz de mobil uygulamadan Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve anında 50 TL kazanın.

 

YORUM YAZ