MENÜ

Misli'de günün süper tercihleri

Misli’de yer alan günün “Süper Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Süper Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün süper tercihleri…

Misli'de günün süper tercihleri

Misli’de yer alan günün “Süper Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Süper Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün süper tercihleri…

Haberin Devamı

Hatayspor - Beşiktaş: 1-X Çifte Şans (1.40 yerine 1.48)                                               

Misli’de günün “Süper Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan Hatayspor – Beşiktaş karşılaşmasında Misli yazarı Safa Can Konuksever, ev sahibi ekibin mağlup olmayacağı görüşünde.

Mislide günün süper tercihleri

Misli Yazarı Safa Can Konuksever’in Yorumu

Beşiktaş'ta bir türlü dikiş tutmuyor... Yönetim değişikliği, hoca değişiklikleri, kadro dışılar, bitmeyen sakatlıklar derken son olarak da Rıza Çalımbay ile yollar ayrıldı. Hatayspor deplasmanında takımın başında U19'un hocası Serdar Topraktepe olacak. Mersin'deki maçta Siyah-Beyazlı takımın reaksiyon göstermesi bence zor. Hatayspor, kaybetmeden sahadan ayrılacaktır.

Pendikspor - Ankaragücü: X-2 Çifte Şans
(1.23 yerine 1.25)                       

Haberin Devamı

Misli’de günün “Süper Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan Pendikspor - Ankaragücü karşılaşmasında Misli yazarı Cengiz İzmitli, konuk ekibin mağlup olmayacağını düşünüyor.

Misli Yazarı Cengiz İzmitli’nin Yorumu

Pendikspor son 4 maçını kaybetti. Ivo Vieira'nın ilk maçlarındaki enerjiden eser yok. Gol yollarında çözüm olan Erencan Yardımcı sakat. Rize deplasmanında sarı kart gören Welinton cezalı duruma düştü. Zaten savunma kaliteleri düşüktü, Welinton'un yokluğu işleri iyice yokuşa sürükleyecek... Ankaragücü ise son 3 maçında sahadan beraberlikle ayrıldı. Faruk Koca'nın Halil Umut Meler'i yumruklamasından sonra camiada moralsizlik de üst seviyeye çıktı. Son 2 deplasmandan 4 puan (1G 1B) çıkarmışlardı. Pendikspor'a göre kaliteleri daha yüksek, İstanbul'dan en az 1 puanla döneceklerdir.

Çorum FK - Boluspor: Maç Sonucu 1 (1.79 yerine 1.82)

Misli’de günün “Süper Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan Çorum FK - Boluspor karşılaşmasında Misli yazarı Kerim Can Özdal’ın tahmini ev sahibi ekibin kazanmasını bekliyor.

Misli Yazarı Kerim Can Özdal’ın Yorumu

Boluspor, bu sezon aldığı 5 galibiyette de tek farkta kaldı. Yeterince güven vermiyorlar. Çorum FK ise son dönemde gollü galibiyetlerle dikkat çekti. Boluspor'u da yenerler.

*** Belirtilen oranlar değişiklik gösterebilir.

Haberin Devamı

Siz de hemen Misli’ye üye olarak, Misli’nin üyelerine sunduğu Süper Oran kampanyasından yararlanın! Daha yüksek oranlarla daha fazla kazanma şansını yakalayın!

‘Alayına Misli’ diyen yeni üyelere 50 TL hediye!

Türkiye'nin en hızlı büyüyen resmi Bahis platformu Misli, ‘Alayına Misli’ kampanyasına yeni üyelerine 50 TL hediye ederek devam ediyor. Misli’ye üye olan herkes, 50 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Siz de mobil uygulamadan Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve anında 50 TL kazanın.

 

YORUM YAZ