MENÜ

Misli'de günün süper tercihleri

Misli’de yer alan günün “Süper Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Süper Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün süper tercihleri…

Misli'de günün süper tercihleri

Misli’de yer alan günün “Süper Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Süper Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün süper tercihleri…

Haberin Devamı

AC Milan – AC Monza: Maç Sonucu 1 (1.41 yerine 1.43)                                               

Misli’de günün “Süper Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” ile “Canlı İzle” seçenekleri bulunan AC Milan – AC Monza karşılaşmasında Misli editörü Sezer Kenar, ev sahibi ekibin sahadan galibiyetle ayrılacağını düşünüyor.

Mislide günün süper tercihleri


Misli Editörü Sezer Kenar’ın Yorumu

Milan, ligde son dakika golüyle Atalanta’ya mağlup olduktan sonra Şampiyonlar Ligi’nde Newcastle’ı yense de bu sonuç, gruptan çıkması için yeterli olmadı; Avrupa Ligi’nde yollarına devam edecekler. Şimdi gözler yeniden lige çevrildi. İlk 2 ile aralarında farkın açılmaması adına önemli bir maç. Leao da 11’e geri dönüyor. Monza ise evinde Genoa’yı yenerek Juventus yenilgisini telafi etti. Avrupa hedefleri doğrultusunda her puan oldukça değerli. Ancak Milan deplasmanında işlerini zor görüyorum. Inter, Roma, Atalanta gibi ligin iyi takımlarına deplasmanda kaybetmişlerdi. Eksikleri dönen Milan karşısında da kaybedeceklerini düşünüyorum.

Liverpool – Manchester United: Maç Sonucu 1
(1.21 yerine 1.43)                   

Haberin Devamı

Misli’de günün “Süper Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” ile seçeneği bulunan Liverpool – Manchester United karşılaşmasında Misli yazarı Premier Lig Türkiye, Liverpool’un karşılaşmadan 3 puanla ayrılmasını bekliyor.

Misli Yazarı Premier Lig Türkiye’nin Yorumu

Liverpool, hafta arası Avrupa Ligi maçında as oyuncularını dinlendirdi ve bu maça hazırlandı. United’da Rashford ve Luke Shaw takımla çalıştı ve yetişecek gibiler bu maça ancak cezalı kaptan Bruno Fernandes dışında Harry Maguire ve Martial bu maça yetişmiyor. Lider Liverpool’da teknik direktör Klopp, maçtan önce rakiplerinin durumlarının konuşulduğu kadar kötü olmadığını söylese de oyuncularını motive etmeye çalıştı diye düşünüyorum. Haftalardır izlediğiniz Manchester United’ın Anfield’dan puan alması büyük sürpriz olur bu halde. Liverpool’un bu maçı kazanacağını düşünüyorum.

Nantes – Brest: Maç Sonucu X (2.82 yerine 2.87)

Misli’de günün “Süper Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” ile “Canlı İzle” seçenekleri bulunan Nantes – Brest karşılaşmasında Misli yazarı Kerim Can Özdal’ın öngörüsü karşılaşmada eşitliğin bozulmayacağı yönünde.

Haberin Devamı

Misli Yazarı Kerim Can Özdal’ın Yorumu

İç sahadaki son maçta Nice'i yenerek rakibine sezonun ilk mağlubiyetini yaşatan Nantes, sonrasında PSG'ye deplasmanda 2-1 kaybetti. Yine de son 2 maçta oynanan futboldaki kıpırdanma toparlanma sinyali olarak görülebilir. Brest zaten formda. Son 4 maçta 10 puan topladılar. Burada kazanmaları zor ama beraberlik koparabilirler. Maçın '0' bitme ihtimali yüksek.

*** Belirtilen oranlar değişiklik gösterebilir.

Siz de hemen Misli’ye üye olarak, Misli’nin üyelerine sunduğu Süper Oran kampanyasından yararlanın! Daha yüksek oranlarla daha fazla kazanma şansını yakalayın!

‘Alayına Misli’ diyen yeni üyelere 50 TL hediye!

Türkiye'nin en hızlı büyüyen resmi Bahis platformu Misli, ‘Alayına Misli’ kampanyasına yeni üyelerine 50 TL hediye ederek devam ediyor. Misli’ye üye olan herkes, 50 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Siz de mobil uygulamadan Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve anında 50 TL kazanın.

 

YORUM YAZ