MENÜ

Misli'de günün süper tercihleri

Misli’de yer alan günün “Süper Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Süper Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün süper tercihleri…

Misli'de günün süper tercihleri

Misli’de yer alan günün “Süper Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Süper Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün süper tercihleri…

Haberin Devamı

Kayserispor - Pendikspor: Maç Sonucu 1 (1.61 yerine 1.65)                       

Misli’de günün “Süper Oran” bülteninde yer alan Kayserispor – Pendikspor karşılaşmasında Misli yazarı Safa Can Konuksever, ev sahibi ekibin karşılaşmadan 3 puanla ayrılmasını bekliyor.

MİSLİ’DEN GÜNÜN SÜPER TERCİHLERİ

Mislide günün süper tercihleri

Misli Yazarı Safa Can Konuksever’in Yorumu

Son 6 maçından 16 puan çıkardı Kayserispor. İnanılmaz bir seriye sahipler. Hafta içinde de Türkiye Kupası'nda yedek ve genç ağırlıklı kadroyla oynamalarına rağmen 4-0 kazandılar. Pendikspor karşısında şansları yüksek. Üstelik Kayserispor'un galibiyetine verilen oran da oldukça cazip. Ev sahibi kazanır fikrindeyim.

Başakşehir - Hatayspor: Maç Sonucu 1 (1.71 yerine 1.76)                                               

Misli’de günün “Süper Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan Başakşehir – Hatayspor karşılaşmasında Misli yazarı Can Tongo, ev sahibi ekibin sahadan galibiyetle ayrılacağını düşünüyor.

Misli Yazarı Can Tongo’nun Yorumu

Haberin Devamı

Başakşehir bir türlü o ritmi yakalayamadı. Gollü maçlar oynuyorlar ancak kalelerini gole kapamakta zorlanıyorlar. Hatayspor dengeli bir takım. İç saha avantajıyla ben Başakşehir diyorum.

AS Roma - Fiorentina: Maç Sonucu 1 (1.82 yerine 1.87)

Misli’de günün “Süper Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan AS Roma - Fiorentina karşılaşmasında Misli yazarı Ozan Gür’ün tahmini ev sahibi Roma’nın sahadan 3 puanla ayrılacağı yönünde.

Misli Yazarı Ozan Gür’ün Yorumu

Roma, hücum hattındaki zenginlik ve savunmadaki disiplinli yapısıyla haftalar ilerledikçe güven veren bir takım kimliğine bürünüyor. Fiorentina, savunma problemleri yaşamaya devam ediyor. Hafta içi kupa mesaisinde turu geçmelerine rağmen savunmada dağınık bir görüntü sergilediler. Roma, iç sahada daha çok güven veriyor ve sorunlu Fiorentina savunmasını aşmakta zorlanmayacaklarını düşünüyorum. Roma galibiyeti, oran itibariyle günün değerli tercihlerinden biri.

*** Belirtilen oranlar değişiklik gösterebilir.

Siz de hemen Misli’ye üye olarak, Misli’nin üyelerine sunduğu Süper Oran kampanyasından yararlanın! Daha yüksek oranlarla daha fazla kazanma şansını yakalayın!

Haberin Devamı

‘Alayına Misli’ diyen yeni üyelere 50 TL hediye!

Türkiye'nin en hızlı büyüyen resmi Bahis platformu Misli, ‘Alayına Misli’ kampanyasına yeni üyelerine 50 TL hediye ederek devam ediyor. Misli’ye üye olan herkes, 50 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Siz de mobil uygulamadan Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve anında 50 TL kazanın.

 

YORUM YAZ