MENÜ

Misli'de günün süper tercihleri

Misli’de yer alan günün “Süper Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Süper Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün süper tercihleri…

Misli'de günün süper tercihleri

Misli’de yer alan günün “Süper Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Süper Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün süper tercihleri…

Haberin Devamı

İstanbulspor - Başakşehir: Maç Sonucu 2

Misli’de günün “Süper Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan Süper Lig karşılaşması İstanbulspor - Başakşehir mücadelesinde Misli yazarı Safa Can Konuksever, deplasman ekibinden galibiyet bekliyor.

Misli Yazarı Safa Can Konuksever’in Yorumu

Bizim ligimizde hoca değişikliği yaşayan takımlar mutlaka reaksiyon göstermişlerdir. Benzer bir durumu bu hafta Başakşehir’den bekliyorum. İstanbulspor her ne kadar ilk 2 maçını kaybetmese de, Çağdaş Atan yönetimindeki Başakşehir’i bu karşılaşmada bir adım önde görüyorum. Turuncu-Lacivertliler’in yeni hocası Çağdaş Atan, ilk maçında elindeki en iyi 11’le sahaya çıkacaktır. Zaten son haftada hem iç transferde hem de dış transferde önemli hamleler yaptılar. Kısacası Başakşehir’den patlama bekliyorum.

Haberin Devamı

MİSLİ’DEN GÜNÜN SÜPER TERCİHLERİ

Mislide günün süper tercihleri

Bournemouth - Chelsea: Maç Sonucu 2

Misli’de günün “Süper Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan İngiltere Premier Lig karşılaşması Bournemouth - Chelsea mücadelesinde Misli yazarı Premier Lig Türkiye, Chelsea’nın 3 puanı alacağını düşünüyor.

Misli Yazarı Premier Lig Türkiye’nin Yorumu

Chelsea maçı yazmak artık ızdırap vermeye başladı. Sakatlar listesiyle yeni bir takım kurulacak durumda. Yeni transfer Lavia idmanda sakatlandı ve listeye eklendi. Fofana, Nkunku, Reece James, Chukwuemeka bu maçta yok. İyi haberler ise forvet Broja ve stoper Badiashile bu hafta takımla çalıştı ve maç kadrosuna girecek. Ev sahibinde ise yeni transfer Sinisterra forma bekliyor. Solanke sözleşme uzattı ve bu maçta eski takımını avlamayan isteyecek. Chelsea ligde son 16 maçta sadece 2 kez kazandı ve son 6 deplasmanın 5 tanesinde yenildi. Bournemouth’un ligde Chelsea’ye karşı 4 galibiyeti var ve bu nedenle en sevdiği rakiplerden birisi ile oynayacak. Pochettino da Tottenham ve Chelsea’nin başında ligde deplasmanda 13 maçtır kazanamıyor. Tüm bu veriler ışığında en güzeli Chelsea’ye son bir kez daha güvenmek ve banko 2 oynamak.

Roma - Empoli: Maç Sonucu 1

Haberin Devamı

Misli’de günün “Süper Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet ve Canlı İzle” seçeneği bulunan İtalya Serie A karşılaşması Roma - Empoli mücadelesinde Misli yazarı Sezer Kenar, Roma galibiyetini öneriyor.

Misli Yazarı Sezer Kenar’ın Yorumu

Lige kötü başlangıç yapan iki ekip karşı karşıya geliyor. Mourinho yönetimindeki Roma ara öncesi son maçında Milan’la sahasında karşılaşmış ve 2-1 kaybetmişti. Rakip 10 kişi kaldıktan sonra baskıyı artırsalar da puan alamadılar. İç sahada oynayacakları 3. maçları olacak artık kazanmak için daha da motive olmalarını bekliyorum. Lukaku’nun ilk 11’de başlaması bekleniyor. Empoli, 3 maç sonunda gol atamadı ve puan alamadı. Juventus karşısında da çok etkisizlerdi. Roma hata yapmayacaktır.

Siz de hemen Misli’ye üye olarak, Misli’nin üyelerine özel olarak sunduğu Süper Oran kampanyasından yararlanın! Daha yüksek oranlarla daha fazla kazanma şansını yakalayın!

 

YORUM YAZ