MENÜ

Misli'de günün şampiyon tercihleri

Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…

Misli'de günün şampiyon tercihleri

Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…

Haberin Devamı

Beşiktaş – Ankaragücü: Karşılıklı Gol Var (1.59 yerine 1.62)                       

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçenekleri bulunan Beşiktaş – Ankaragücü karşılaşmasında Misli yazarı Cengiz İzmitli, karşılaşmada karşılıklı gollerin atılmasını bekliyor.

Misli Yazarı Cengiz İzmitli’nin Yorumu

Beşiktaş'ta beklenen oldu ve üste üste gelen kötü sonuçların ardından Fernando Santos'a veda edildi. Aralık sonu ocak başı takımı idare eden Serdar Topraktepe ile yola devam edilecek... Ankaragücü ise son 3 maçında 7 puan (2G 1B) toplayıp düşme hattından çıktı. Efkan Bekiroğlu geçen hafta Gaziantep FK karşısında 2 gol 1 asistle yıldızlaştı. Alper Uludağ dışında takımda göze çarpan bir eksik yok... Beşiktaş'ta Mert Günok, Omar Colley, Bakhtiyor Zaynutdinov, Arthur Masuaku, Onur Bulut, Semih Kılıçsoy diye uzayan bir eksik listesi mevut. Önümüzdeki hafta arası da Hasan Arat ve yönetiminin, göreve başladığından beri dilinden düşürmediği Türkiye Kupası'nın yarı final ilk maçı olacak. Rakip yine Ankaragücü olacak, ilk maç Ankara'da olacak... Serdar Topraktepe ile enerjik bir Beşiktaş izlemiştik. 3 maçlık serüvende bol gol attı, bol pozisyon sunmuştu. Hedef kupa olsa da iç sahada bir yenilgi daha almak istemeyeceklerdir. "KG VAR" daha ideal.

Haberin Devamı

MİSLİ’DEN GÜNÜN ŞAMPİYON TERCİHLERİ

Mislide günün şampiyon tercihleri

Cagliari – Juventus: Karşılıklı Gol Var (1.94 yerine 1.97)                       

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet & Canlı İzle” seçenekleri bulunan Cagliari – Juventus karşılaşmasında Misli yazarı Sezer Kenar, karşılaşmada karşılıklı gollerin atılmasını bekliyor.

Misli Yazarı Sezer Kenar’ın Yorumu

Şubat ayı başında Lazio yenilgisinden sonra reaksiyon gösteren Cagliari, o maçtan sonra oynadığı 8 maçın sadece 1’ini kaybetti. Atalanta galibiyet sonrası Inter deplasmanından da puanla dönmeyi başardılar. Hala düşme hattına yakın durumdalar ancak avantajlılar. Yine de performanslarını düşürmeden sonra maçlara rahat girmek isteyeceklerdir. Juventus ise Torino ile oynadığı derbiden golsüz eşitlikle ayrıldı. Çok fazla bir şey üretemediler. Şampiyonlar Ligi’ne potasındalar ancak üst üste gelen puan kayıpları alttaki rakiplerinin yaklaşmasına neden oldu. Milik ve Kean’ın durumları belirsiz onun dışında eksikleri bulunmuyor. Cagliari’nin tempolu oyunun sürdürmesini bekliyorum. Juve de artık kıpırdanacaktır. İki takımın da skor bulacağını düşünüyorum.

Haberin Devamı

Genoa – Lazio: Maç Sonucu 2 (2.23 yerine 2.27)                       

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet & Canlı İzle” seçenekleri bulunan Genoa – Lazio karşılaşmasında Misli yazarı Ozan Gür, Lazio’nun karşılaşmadan galip ayrılmasını bekliyor.

Misli Yazarı Ozan Gür’ün Yorumu

Genoa, son dört lig maçında yenilmedi ancak sezon finaline motivasyon eksikliği ile girdiklerini belirtmek istiyorum. Junior Messias, Fiorentina ile 1-1 berabere kaldıkları maçta sakatlanarak oyundan çıkarken, Morten Thorsby, forma şansı bulabilir. Lazio, Konferans Ligi sıralamasının sadece iki puan gerisinde. Tudor'un öğrencileri son dört lig maçının üçünü kazandı ve artan oyun tempoları ile Genoa deplasmanında kazanmaya yakın taraf olduklarını düşünüyorum. Luca Pellegrini, Matteo Guendouzi, Ciro Immobile ve Alessio Romagnoli, sakat ancak misafir takımda yeni bir sakatlık endişesi yok. Tudor ile oyun gücü artan Lazio'nun hedef doğrultusunda kazanma şansını yüksek görüyorum.

Haberin Devamı

*** Belirtilen oranlar değişiklik gösterebilir.

Siz de hemen Misli’ye üye olarak, Misli’nin üyelerine sunduğu Şampiyon Oran kampanyasından yararlanın! Daha yüksek oranlarla daha fazla kazanma şansını yakalayın!

‘Alayına Misli’ diyen yeni üyelere 50 TL hediye!

Türkiye'nin en hızlı büyüyen resmi Bahis platformu Misli, ‘Alayına Misli’ kampanyasına yeni üyelerine 50 TL hediye ederek devam ediyor. Misli’ye üye olan herkes, 50 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Siz de mobil uygulamadan Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve anında 50 TL kazanın.

 

YORUM YAZ