MENÜ

Misli'de günün şampiyon tercihleri

Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…

Misli'de günün şampiyon tercihleri

Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…

Haberin Devamı

Manchester City – Real Madrid: İlk Yarı Karşılıklı Gol Var (3.28 yerine 3.34)                       

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçenekleri bulunan Manchester City – Real Madrid karşılaşmasında Misli yazarı Müjdat Mustafa Muratoğlu, karşılaşmanın ilk yarısında karşılıklı gollerin atılmasını bekliyor.

MİSLİ’DEN GÜNÜN ŞAMPİYON TERCİHLERİ

Mislide günün şampiyon tercihleri

Misli Yazarı Müjdat Mustafa Muratoğlu’nun Yorumu

Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinin en gözde eşleşmesinde ilk karşılaşma beklentileri tamamıyla karşıladı. İzlediğimiz 6 gol, iki takımın yetenek setinin ne kadar kestirilemez bir seviyede olduğunu tekrar gözler önüne serdi. Geçen sezon bu eşleşmede M. City, evinde oynadığı maçta Real Madrid’i 4-0’la geçmişti. Hafta sonu Luton’a 5 gol atan City, liderlik koltuğuna da oturmanın moralini yaşıyor. Real Madrid ise Mallorca’yı deplasmanda yendi ve 8 puan farkla liderliğini sürdürdü. İlk yarı karşılıklı gol, oran olarak oldukça cazip bir deneme gibi gözüküyor.

Haberin Devamı

Bayern Münih – Arsenal: Karşılıklı Gol Var (1.37 yerine 1.39)                       

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan Bayern Münih – Arsenal karşılaşmasında Misli yazarı Özkan Öztürk, karşılaşmada karşılıklı gollerin atılmasını bekliyor.

Misli Yazarı Özkan Öztürk’ün Yorumu

Bir tarafta son hafta evinde şok yaşayan Arsenal, diğer tarafta ligdeki 11 yıllık hegemonyası son bulmuş Bayern. Bayern’in ve Tuchel’in tutunacak tek dalı Şampiyonlar Ligi. Kötü geçen sezonu burada elde edecekleri bir zaferle unutturmak istiyorlar. Geçen hafta Londra’dan 2-2 ile döndüler. Arsenal, Şampiyonlar Ligi tecrübesi çok fazla olmayan oyunculardan kurulu bir takım. Bunu hem geçen hafta hem de son lig maçında net bir şekilde gördük. Son Aston Villa mağlubiyeti hiç hesapta yoktu ve moralleri bozdu Kuzey Londra ekibinde. Bayern taraftar desteğiyle ve tecrübesiyle turun favorisi ama kart cezalısı Davies’i arayacaklardır. Yine goller izleriz. Bu maçta iki takımın da gol bulacağını düşünüyorum.

FC Orenburg – Dinamo Moskova: Maç Sonucu 1 (2.33 yerine 2.37)                       

Haberin Devamı

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan FC Orenburg – Dinamo Moskova karşılaşmasında Misli yazarı Halil Demirkan, FC Orenburg’un karşılaşmadan galip ayrılmasını bekliyor.

Misli Yazarı Halil Demirkan’ın Yorumu

Dinamo Moskova, son dönemde ligde kötü sonuçlar alarak zirve yarışındaki iddiasını oldukça güçsüzleştirdi. Ligdeki son 3 maçını da kaybeden Dinamo Moskova, bu maçlarda kalesinde en az 2 gol gördü. Orenburg da ligin ikinci yarısına formda başladı ve oynadıkları 5 maçta henüz yenilgi almadılar. Bu süreçteki 5 maçta kalesinde 2 gol gören Orenburg, iyi de bir savunma performansı gösterdi. Rakibine oranla son dönemde daha formda olan Orenburg'dan bir sürpriz görebiliriz. Tercihim MS 1.

*** Belirtilen oranlar değişiklik gösterebilir.

Siz de hemen Misli’ye üye olarak, Misli’nin üyelerine sunduğu Şampiyon Oran kampanyasından yararlanın! Daha yüksek oranlarla daha fazla kazanma şansını yakalayın!

‘Alayına Misli’ diyen yeni üyelere 50 TL hediye!

Türkiye'nin en hızlı büyüyen resmi Bahis platformu Misli, ‘Alayına Misli’ kampanyasına yeni üyelerine 50 TL hediye ederek devam ediyor. Misli’ye üye olan herkes, 50 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Siz de mobil uygulamadan Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve anında 50 TL kazanın.

 

YORUM YAZ