MENÜ

Misli'de günün şampiyon tercihleri

Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…

Misli'de günün şampiyon tercihleri

Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…

Haberin Devamı

Liverpool - Atalanta: Karşılıklı Gol Var (1.53 yerine 1.56)                       

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan Liverpool – Atalanta karşılaşmasında Misli yazarı Özkan Öztürk, iki ekibin de karşılıklı goller bulmasını bekliyor.

Misli Yazarı Özkan Öztürk’ün Yorumu

Klopp, hem Premier Lig şampiyonluğuyla hem de Avrupa şampiyonluğuyla Liverpool kariyerine nokta koymak istiyor. Son hafta, çok rahat kazanabilecekleri maçta deplasmanda Manchester United ile berabere kalıp liderlik koltuğundan oldular ama sadece averajla gerideler. Son 8 lig maçının sadece 2’sinde puan kaybettiler, o maçlar da Manchester’ın iki devine karşı. Bu sezon Anfield’da oynadıkları tüm Avrupa maçlarını rahat kazandılar. Atalanta’nın konsantrasyonu iyice Avrupa’ya kaymış durumda. Son 6 lig maçında 1 galibiyet alabildiler. Bir önceki turda Sporting’i eleyerek Avrupa konusunda iddialı olduklarını gösterdiler. Maçın doğal favorisi net Liverpool ama kolay gol yeme konusunda bir dünya markası Klopp’un takımı. Tercihim iki ekip de gol bulur.

Haberin Devamı

MİSLİ’DEN GÜNÜN ŞAMPİYON TERCİHLERİ

Mislide günün şampiyon tercihleri




Milan - Roma: Karşılıklı Gol Var (1.77 yerine 1.80)

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan Milan – Roma karşılaşmasında Misli yazarı Safa Can Konuksever, iki takımın da karşılıklı goller bulacağını düşünüyor.

Misli Yazarı Ozan Gür’ün Yorumu

Milan, Avrupa Ligi çeyrek final ilk ayağında Roma'yı Stadio San Siro'da ağırlarken tüm turnuvalarda galibiyet serisini sekiz maça çıkarmayı hedefleyecek. Rossoneri hafta sonu Lecce karşısında aldığı 3-0'lık galibiyetle Serie A'da ikinci sıradaki yerini korurken, ev sahibi takımın bu maçta galibiyet oranlarının düşmesi şaşırtıcı değil. Orta saha oyuncusu Ruben Loftus-Cheek, Serie A’daki cezasını tamamladı ve Roma karşısında forma giyecek. Malick Thiaw, Pierre Kalulu, Alex Jimenez ve Tommaso Pobega sakatlıkları nedeniyle forma giyemiyor. Roma, Derby della Capitale'deki zorlu 1-0'lık galibiyetin ardından özgüvenini arttırdı. Daniele De Rossi'nin takımı Milan’ın güçlü performansına yaklaşamıyor olsa da Mourinho sonrasındaki oyun tatmin edici seviyede. Evan Ndicka Serie A cezasını tamamladı ve Milan karşısında forma giymesi bekleniyor. Sardar Azmoun, sakat olan isim. İki takım arasında oynanan son 10 maçın 9’unda karşılıklı goller izledik. Milan’ın temposu ve Roma’nın kazanma arzusu Avrupa eşleşmesinde yine gollü bir mücadele izlememizi kolaylaştırır. Karşılıklı goller bekliyorum.

B. Leverkusen – West Ham: Maç Sonucu 1 (1.22 yerine 1.24)

Haberin Devamı

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan B. Leverkusen – West Ham karşılaşmasında Misli yazarı Alper Öcal’ın tahmini ev sahibi ekibin sahadan galibiyetle ayrılacağı yönünde.

Misli Yazarı Alper Öcal’ın Yorumu

Çeyrek final ilk maçı için çok şey vadeden bir karşılaşma... Leverkusen’in peri masalı ligde şampiyonlukla sonlanmak üzere, Avrupa Ligi'nde de hedef final. Xabi Alonso tercih eder mi bilinmez ama Boniface ve Arthur takıma döndü. Tella dışında önemli bir eksik yok. West Ham ise son hafta ligde kazanmasına rağmen genel bir formsuzluk var. Bowen'ın oynaması beklenmiyor, çok büyük bir kayıp. Kaleci Areola'nın da durumu net değil. Leverkusen'in kazanmasını bekliyorum.

*** Belirtilen oranlar değişiklik gösterebilir.

Haberin Devamı

Siz de hemen Misli’ye üye olarak, Misli’nin üyelerine sunduğu Şampiyon Oran kampanyasından yararlanın! Daha yüksek oranlarla daha fazla kazanma şansını yakalayın!

‘Alayına Misli’ diyen yeni üyelere 50 TL hediye!

Türkiye'nin en hızlı büyüyen resmi Bahis platformu Misli, ‘Alayına Misli’ kampanyasına yeni üyelerine 50 TL hediye ederek devam ediyor. Misli’ye üye olan herkes, 50 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Siz de mobil uygulamadan Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve anında 50 TL kazanın.

 

YORUM YAZ