MENÜ

Misli'de günün şampiyon tercihleri

Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…

Misli'de günün şampiyon tercihleri

Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…

Haberin Devamı

Brighton - Arsenal: Maç Sonucu 2 (1.44 yerine 1.51)                       

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan Brighton - Arsenal karşılaşmasında Misli yazarı Can Tongo, Arsenal’in şampiyonluk yarışında hata yapmayacağını düşünüyor.

MİSLİ’DEN GÜNÜN ŞAMPİYON TERCİHLERİ

Mislide günün şampiyon tercihleri


Misli Yazarı Can Tongo’nun Yorumu

Brighton bu maçta yine cesur bir oyun oynayacaktır. Arsenal şampiyon olmak için puan kaybetmemek için elinden geleni yapacaktır. Bu maçta ben Arsenal’in hata yapmasını beklemiyorum. Deplasmanda galibiyet gelir.

Roma - Lazio: Maç Sonucu 1 (1.96 yerine 1.99)                                               

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet & Canlı İzle” seçenekleri seçeneği bulunan Roma – Lazio karşılaşmasında Misli yazarı Özkan Öztürk, derbiden Roma’ya güveniyor.

Haberin Devamı

Misli Yazarı Özkan Öztürk’ün Yorumu

Serie A’da müthiş bir maç. Roma, geçen hafta Lecce deplasmanından beraberlikle dönse de Şampiyonlar Ligi iddiası devam ediyor. 4. sıradan 5 puan uzaklıktalar. De Rossi yönetiminde ligde sadece bir mağlubiyet aldılar ve De Rossi bu derbi atmosferini en iyi bilen isimlerden. Ayrıca Pellegrini de cezadan döndü ve bu maçta forma giyecek. Lazio, Tudor yönetiminde çıktığı ilk maçta Juventus’u mağlup etti. Ancak hafta içi kupa yarı final ilk maçında bu kez kazanan Juventus oldu. Ben bu derbide Roma’nın ağır bastığını ve maçı kazanacağını düşünüyorum.

Athletic Bilbao - Mallorca: Maç Sonucu 1 (1.52 yerine 1.55)                       

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet & Canlı İzle” seçenekleri bulunan Athletic Bilbao - Mallorca karşılaşmasında Misli yazarı Sezer Kenar, Bilbao’nun 90 dakikada kazanıp kupaya uzanmasını bekliyor.

Misli Yazarı Sezer Kenar’ın Yorumu

Sevilla’daki Estadio de La Cartuja’da oynanacak İspanya Kral Kupası finali, Athletic Bilbao – Mallorca karşılaşmasına sahne olacak. A. Bilbao, çeyrek finalde Barcelona’yı yarı finalde ise Atletico Madrid’i elemeyi başarmıştı. Ligde de ilk 4 hedefiyle yollarına devam ediyorlar. Real Madrid maçını kaçıran takımın önemli isimlerinden Nico Williams’ın bu maçta oynaması bekleniyor. Defansın alternatif isimlerinden Yeray Álvarez de sakat. Mallorca ise ligde iyi gitmese de kupada Girona, Sociedad gibi ekipleri geçerek finale kalmaya başardı. Büyük ekiplere karşı katı savunmayla oyunda kalmaya çalışıyorlar. Defansta Martin Valjent’in sakatlığı sebebiyle oynaması zor. İki ekip bu sezon ligde iki kez karşılaştı. Mallorca’nın sahasında maç 0-0 biterken; Bilbao’nun sahasındaki maç ise 4-0 ev sahibinin üstünlüğüyle sona ermişti. 121 yıllık Copa Del Rey tarihinde, Bilbao final oynamaya alışkın. Bu kupada 39 kez finale çıkan Bilbao’nun 23 şampiyonluğu bulunuyor. Mallorca ise çıktığı 3 finalde 1 kez şampiyonluk elde etti. Bilbao, son 10 senede çıktığı 3 finali kaybetti, uzun senelerdir kupaya hasretler. Bu sezon rakiplerinden çok daha iyi durumdalar, kadro kalitesi olarak da öndeler. Her ne kadar Mallorca, rakibini tutup kontra arayacak olsa da Bilbao’nun kaliteli hücumcularıyla işi 90 dakikada bitireceğini düşünüyorum.

Haberin Devamı

*** Belirtilen oranlar değişiklik gösterebilir.

Haberin Devamı

Siz de hemen Misli’ye üye olarak, Misli’nin üyelerine sunduğu Şampiyon Oran kampanyasından yararlanın! Daha yüksek oranlarla daha fazla kazanma şansını yakalayın!

‘Alayına Misli’ diyen yeni üyelere 50 TL hediye!

Türkiye'nin en hızlı büyüyen resmi Bahis platformu Misli, ‘Alayına Misli’ kampanyasına yeni üyelerine 50 TL hediye ederek devam ediyor. Misli’ye üye olan herkes, 50 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Siz de mobil uygulamadan Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve anında 50 TL kazanın.

 

 

YORUM YAZ