MENÜ

Misli'de günün şampiyon tercihleri

Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…

Misli'de günün şampiyon tercihleri

Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…

Haberin Devamı

Kasımpaşa – Galatasaray: Maç Sonucu 2 (1.30 yerine 1.32)                       

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan Kasımpaşa – Galatasaray karşılaşmasında Misli yazarı Safa Can Konuksever, Galatasaray’ın sahadan galip ayrılmasını bekliyor.

MİSLİ’DEN GÜNÜN ŞAMPİYON TERCİHLERİ

Mislide günün şampiyon tercihleri

Misli Yazarı Safa Can Konuksever’in Yorumu

Derbi haftasında Galatasaray önemli bir avantaja sahip. Bu maça, Trabzonspor-Fenerbahçe karşılaşmasından önce çıkacaklar. Dolayısıyla kazanıp, 5 puanlık farka çıkabilirler. Bu fırsatı Sarı-Kırmızılı takımın geri çevirmeyeceği kanaatindeyim. Savunmadaki eksikler problem gibi gözükse de Okan Buruk daima çözüm üreten bir hoca oldu ve kimi oynatırsa oynatsın performans aldı. Gollü bir maç beklemekle birlikte Galatasaray'ın takılmayacağını düşünüyorum.

Haberin Devamı

Montpellier – Paris Saint Germain: Maç Sonucu 2 (1.36 yerine 1.38)                       

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet & Canlı İzle” seçeneği bulunan Montpellier – Paris Saint Germain karşılaşmasında Misli yazarı Yusuf Kenan Çalık, Paris Saint Germain’in sahadan galip ayrılmasını bekliyor.

Misli Yazarı Yusuf Kenan Çalık’ın Yorumu

Son haftalarda aldığı puanlarla ligde kalma ihtimalini artıran Montpellier son maçında Nice karşısında çok önemli bir galibiyet aldı. Nice maçında sakatlanan Hefti’nin kadroda olma ihtimali zayıf. Son 3 lig maçında da berabere kalan PSG rahat bir şekilde liderliğini sürdürüyor. Konuk takımda Marquinhos, Skriniar ve Kimpembe’nin oynaması zor. Konuk takım galibiyete daha yakın.

Inter – Napoli: Karşılıklı Gol Var (1.52 yerine 1.55)                       

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet & Canlı İzle” seçeneği bulunan Inter – Napoli karşılaşmasında Misli yazarı Özkan Öztürk, karşılıklı goller atılmasını bekliyor.

Misli Yazarı Özkan Öztürk’ün Yorumu

Serie A’da haftanın maçı. Hafta içi Şampiyonlar Ligi’ne veda eden iki takım karşı karşıya gelecek. Son Şampiyonlar Ligi finalisti Inter, dramatik bir şekilde devler ligine veda etti. 1-0 kazandığı ilk maçın rövanşında Atletico’ya penaltılarla elendiler ve bu karşılaşmada büyük efor sarfettiler. Hayal kırıklığı da yaşadılar. Napoli de Barcelona deplasmanından eli boş döndü. Ligde de inişli çıkışlı bir grafikleri var. 7. basamaktalar ve avrupa kupalarına katılma mücadelesi veriyorlar. Inter, en yakın rakibinin 16 puan önünde zirvede. Ligde de 10 maçtır galip geliyorlar. Bu maçın da net favorisi onlar elbette ama ben karşılıklı gol tercihinin daha garanti olduğunu düşünüyorum.

Haberin Devamı

Atletico Madrid – Barcelona: Karşılıklı Gol Var (1.39 yerine 1.41)                       

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet & Canlı İzle” seçeneği bulunan Atletico Madrid – Barcelona karşılaşmasında Misli yazarı Gökhan Abdik, karşılıklı gollerin atılmasını bekliyor.

Misli Yazarı Gökhan Abdik’in Yorumu

İkisi de formda. İkisi de moralli. Şampiyonlar Ligi’nde yoluna devam ve belki de rakiplerini eledikleri taktirde yarı finalde eşleşecek olan iki takım arasındaki maç nefes keser. Çok fazla üzerine düşünülecek bir maç değil. Bence iki takımı da çılgın bir maç bekliyor. Atletico da Barcelona da gol bulacaktır.

Haberin Devamı

*** Belirtilen oranlar değişiklik gösterebilir.

Siz de hemen Misli’ye üye olarak, Misli’nin üyelerine sunduğu Şampiyon Oran kampanyasından yararlanın! Daha yüksek oranlarla daha fazla kazanma şansını yakalayın!

‘Alayına Misli’ diyen yeni üyelere 50 TL hediye!

Türkiye'nin en hızlı büyüyen resmi Bahis platformu Misli, ‘Alayına Misli’ kampanyasına yeni üyelerine 50 TL hediye ederek devam ediyor. Misli’ye üye olan herkes, 50 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Siz de mobil uygulamadan Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve anında 50 TL kazanın.

 

YORUM YAZ