MENÜ

Misli'de günün şampiyon tercihleri

Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…

Misli'de günün şampiyon tercihleri

Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…

Haberin Devamı

Fenerbahçe – Pendikspor: Karşılıklı Gol Var (1.74 yerine 1.77)                       

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği Fenerbahçe – Pendikspor karşılaşmasında Misli yazarı Cengiz İzmitli, iki takımdan da gol bekliyor.

Misli Yazarı Cengiz İzmitli’nin Yorumu

Union SG engelini Belçika'da 3 golle aşıp Konferans Ligi'nde çeyrek final kapısını aralayan Fenerbahçe, Süper Lig'de (1 maçı eksik) lider Galatasaray'ın 5 puan gerisinde. Sarı-lacivertlilerde İsmail Yüksek cezalı, stoperden Becao ve Çağlar Söyüncü sakat. TD İsmail Kartal yoğun fikstürü hesaba katıp Bright Osayi-Samuel ve Fred'i dinlendirip Mert Müldür ve Mert Hakan Yandaş'a ilk 11'de görev verebilir... Pendikspor ise Ivo Vieira sonrası göreve gelen İbrahim Üzülmez'le çıktığı ilk maçta Konyaspor'a 2-0 kaybetmişti. Mağlubiyet serisi böylece 4 oldu. Savunmadan Alpaslan Öztürk, orta alandan Fredrik Midtsjö cezalı... Fenerbahçe'nin iç sahada "karşılıklı goller" izlediğimiz birçok maçına şahit olduk. Sarı-lacivertli ekip deplasmanda daha iyi, daha disiplinli savunma yapıyor. Pendikspor'un kanatlarındaki Halil Akbunar ve Mame Thiam, savunma arkası boşlukları değerlendirip bize Kadıköy'de bir kez daha "KG VAR" izletebilir.

Haberin Devamı

MİSLİ’DEN GÜNÜN ŞAMPİYON TERCİHLERİ

Mislide günün şampiyon tercihleri

Liverpool – Manchester City: Karşılıklı Gol Var (1.31 yerine 1.36)                       

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği Liverpool – Manchester City karşılaşmasında Misli yazarı Premier Lig Türkiye, karşılıklı gollerden yana.

Misli Yazarı Premier Lig Türkiye’nin Yorumu

Yılın maçı tanımına tam anlamıyla uyuyor bu maç. Klopp vs Guardiola’nın belki de son karşılaşması. Son döneme damga vuran iki takım yine şampiyonluk yarışında ve aralarında 1 puan fark var. City son 5 maçta 13, Liverpool 12 puan aldı ligde. Salah iyileşti ve bu maçta sahada olacaktır. Perşembe akşamı maç deplasman maçı yapan Liverpool bir tık daha yorgun rakibine göre ancak Anfield’da son 20 City maçında sadece 1 kez kaybetti ve 13 kez kazandı. Bu maçta benim favorim konuk ekip ancak iki takım da gol bulacaktır. Özellikle bu tip maçların oyuncusu Salah’ın dönüşü çok önemli. KG var oynamaktan yana kullanıyorum tercihimi.

Haberin Devamı

Aston Villa – Tottenham: Maç Sonucu 1 (2.19 yerine 2.23)                                               

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan Aston Villa – Tottenham karşılaşmasında Misli yazarı Can Tongo, sahasında Aston Villa’ya güveniyor.

Misli Yazarı Can Tongo’nun Yorumu

Aston Villa son 3 maçını da kazanırken kalesini gole kapamayı başaramadı. Tottenham deplasmanda da olsa maçın belli bölümlerinde üstün oynayabilir. Buna rağmen ben bu taktik düellosundan Emery’nin galip çıkmasını bekliyorum.

Juventus – Atalanta: Maç Sonucu 0 (2.82 yerine 2.87)                       

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı İzle” seçeneği bulunan Juventus – Atalanta karşılaşmasında Misli yazarı Özkan Öztürk, puanların paylaşılacağını düşünüyor.

Misli Yazarı Özkan Öztürk’ün Yorumu

Lig ikincisi Juventus, lider Inter’in tam 15 puan gerisine düştü. Her şey iç sahadaki Empoli beraberliği ile başladı. O maçla birlikte Juventus’ta kırılma yaşandı ve Allegri takımı toparlayamadı. Son 6 lig maçında sadece bir kez kazanabildiler. Geçen hafta da Napoli deplasmanından mağlubiyetle dönmüşlerdi. Atalanta hem ligde Avrupa kupalarına katılma hedefinde hem de Avrupa Ligi’nde iddialı konumda. Zaten Gasperini’nin olduğu yerde hedefsizlik olmaz. Hafta içi Sporting deplasmanından 1-1’lik beraberlikle döndüler. Bu maçta biraz yorgunluk hissedebilirler. İki takım arasında oynanan son 5 maçın 4’ü berabere bitti. Bence bu maçta da beraberlik ön plana çıkıyor. Kazanan bir taraf olacaksa da ibre Juventus’a yakın.

Haberin Devamı

 *** Belirtilen oranlar değişiklik gösterebilir.

Siz de hemen Misli’ye üye olarak, Misli’nin üyelerine sunduğu Şampiyon Oran kampanyasından yararlanın! Daha yüksek oranlarla daha fazla kazanma şansını yakalayın!

‘Alayına Misli’ diyen yeni üyelere 50 TL hediye!

Türkiye'nin en hızlı büyüyen resmi Bahis platformu Misli, ‘Alayına Misli’ kampanyasına yeni üyelerine 50 TL hediye ederek devam ediyor. Misli’ye üye olan herkes, 50 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Siz de mobil uygulamadan Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve anında 50 TL kazanın.

 

 

 

YORUM YAZ