MENÜ

Misli'de günün şampiyon tercihleri

Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…

Misli'de günün şampiyon tercihleri

Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…

Haberin Devamı

Trabzonspor – Karagümrük: Maç Sonucu 1 (1.58 yerine 1.61)                       

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan Trabzonspor – Karagümrük karşılaşmasında Misli yazarı Can Tongo, ev sahibi ekibin sahadan galibiyetle ayrılacağını düşünüyor.

Misli Yazarı Can Tongo’nun Yorumu

Trabzonspor, arka arkaya galibiyetlerin ardından Alanyaspor’a 3-1 ile boyun eğdi. Fatih Karagümrük çok istikrarsız bir takım. İç saha avantajıyla da beraber ben Trabzonspor’un galibiyetine inanıyorum.

MİSLİ’DEN GÜNÜN ŞAMPİYON TERCİHLERİ

Mislide günün şampiyon tercihleri



Başakşehir – Antalyaspor: Karşılıklı Gol Var (1.58 yerine 1.61)

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan Başakşehir - Antalyaspor karşılaşmasında Misli yazarı Safa Can Konuksever, iki ekibin de karşılıklı goller bulmasını bekliyor.

Haberin Devamı

Misli Yazarı Safa Can Konuksever’in Yorumu

İki takım arasında sadece 1 puanlık fark var. Düşme korkusunu atlatan Başakşehir ve Antalyaspor, 5. sırayı zorlayacaklar. Gaziantep ve Samsun maçlarını gol yemeden kazanan Başakşehir'in karşısında bu kez hücum kalitesi daha yüksek bir rakip var. Taraf bahsine girmek bu karşılaşmada biraz riskli. İki ekibin de gol atmasını bekliyorum.

Arsenal - Brentford:
Karşılıklı Gol Var (1.78 yerine 1.81)                                               

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan Arsenal – Brentford karşılaşmasında Misli yazarı Barış Keklik’in tahmini iki takımın da karşılıklı goller bulacağı yönünde.

Misli Yazarı Barış Keklik’in Yorumu

Ligin en çok gol atan ve en az gol yiyen takımı Arsenal, benim nezdimde ve istatistiklere göre 2024'ün en iyi top oynayan takımı. Mikel Arteta ve öğrencileri geçtiğimiz sezon şampiyonluk için çok daha önde olsa da bence bu sezon çok daha odaklanmış durumdalar. Özellikle Liverpool maçında aldıkları etkileyici galibiyetle ne kadar tehlikeli olduklarını da gösterdiler. Deplasman ekibinde de ciddi bir eksiklik bulunmamakla birlikte ellerinde Maupay, Mbeumo, Wissa ve Ivan Toney gibi güçlü hücumculara sahipler. Bu maçta Arsenal'e karşı direnebileceklerini düşünmüyorum ancak karşılıklı gol bahsini daha mantıklı buluyorum.

*** Belirtilen oranlar değişiklik gösterebilir.

Haberin Devamı

Siz de hemen Misli’ye üye olarak, Misli’nin üyelerine sunduğu Şampiyon Oran kampanyasından yararlanın! Daha yüksek oranlarla daha fazla kazanma şansını yakalayın!

‘Alayına Misli’ diyen yeni üyelere 50 TL hediye!

Türkiye'nin en hızlı büyüyen resmi Bahis platformu Misli, ‘Alayına Misli’ kampanyasına yeni üyelerine 50 TL hediye ederek devam ediyor. Misli’ye üye olan herkes, 50 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Siz de mobil uygulamadan Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve anında 50 TL kazanın.

 

YORUM YAZ