MENÜ

Misli'de günün şampiyon tercihleri

Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…

Misli'de günün şampiyon tercihleri

PSV – B.Dortmund: Karşılıklı Gol Var (1.37 yerine 1.47)                       

Haberin Devamı

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçenekleri bulunan PSV – B.Dortmund karşılaşmasında Misli yazarı Halil İbrahim Ağış, karşılıklı gollerin atılacağını düşünüyor.

Misli Yazarı Halil İbrahim Ağış’ın Yorumu

Bu sezon muhteşem bir performans sergileyen PSV Eindhoven, iç sahada çıktığı son 30 maçında Philips Stadion Stadyumu'nda etkili futbollarıyla rakiplerine karşı daha mağlubiyet yüzü görmedi. Taraftar desteğini arkasına alan Hollanda ekibi bu ilk karşılaşmada avantajlı bir skor alabilmek adına etkili başlayacaklardır. Dortmund ise ölüm grubu diye nitelendirilen zorlu maçlarda aldıkları başarılı sonuçlarla PSG ve Milan gibi devleri geride bırakıp lider olarak çıktılar. Ayrıca ligde hafta sonu konuk olduğu Bochum karşısında etkili bir futbol ortaya koymalarına rağmen sahadan 1-1 eşitlikle ayrılıp şampiyonluk yolunda ağır bir darbe aldılar. Fakat matematiksel olarak hedefleri devam ettiğinden dolayı ilerleyen haftalarda artık kaybetme lüksleri bulunmuyor. Ayrıca bu ilk maçta tur için şanslarını devam ettirebilmek adına Alman ekibinin ofansif futbolla başlamalarını bekliyorum. Hücum yönü yüksek bir kadroya sahip olan iki ekip ileri uçta etkili futbol sergileyip karşılıklı goller atacaklardır.

Haberin Devamı

Inter – Atletico Madrid: Karşılıklı Gol Var (1.85 yerine 1.98)                       

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan Inter – Atletico Madrid karşılaşmasında Misli yazarı Efe Şahin, iki ekibin de skora katkıda bulunacağını düşünüyor.

Misli Yazarı Efe Şahin’in Yorumu

Şampiyonlar Ligi'ndeki en heyecanlı eşleşmelerden biriyle beraberiz. Atletico Madrid bu sezon ligde oldukça kötü deplasman performansları sergiledi fakat Şampiyonlar Ligi'nde çıktığı maçlarda hiç mağlup olmadı. Eski Atletico rakibine karşı çok dirençli olurdu fakat eski defansif üstünlüğü Godin ve Miranda gittikten sonra görmedik. Inter son dönemde inanılmaz bir form grafiği yakaladı ve ligde durdurulamıyor. Bu maça yakın bir maç olan Roma karşılaşmasında ise defansif açıdan eksik bir Inter görsek de baskılarıyla rakiplerini ezip geçtiler. Her iki takım da bu sezon gruplarda kaybetmediler ve eşleşmeleri çok büyük bir şans. Karşılıklı gol beklediğim bir maç olacak.

Haberin Devamı

Southampton – Hull City: Maç Sonucu 1 (1.50 yerine 1.53)                       

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan Southampton – Hull City karşılaşmasında Misli yazarı Barış Keklik, Southampton’un sahadan galip ayrılacağını düşünüyor.

Misli Yazarı Barış Keklik’in Yorumu

Ligde yenilmezlik rekoru kıran Southampton, Bristol City karşısında bu seriyi bozdurmuştu. Üç gün sonra West Bromwich deplasmanına gidip üç puanla dönmeleri o mağlubiyeti biraz da olsa telafi etmişti. Hull City ise son iki lig maçında galibiyet aldı ancak ikisi de kendilerine göre çok daha zayıf ekiplere karşı gelmişti ve oldukça zorlanmıştı. Bence bu maçta da rekabetçi olabilirler ancak ev sahibi ekip karşısında direnebileceklerini düşünmüyorum.

Pohang Steelers – Jeonbuk: Karşılıklı Gol Var (1.63 yerine 1.66)                       

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı İzle” seçeneği bulunan Pohang Steelers – Jeonbuk karşılaşmasında Misli yazarı Ozan Gür, karşılıklı goller atılmasını bekliyor.

Haberin Devamı

Misli Yazarı Ozan Gür’ün Yorumu

İki Güney Kore temsilcisi son 16 turu rövanş maçında kozlarını paylaşıyor. İlk maçı 2-0’lık skorla kazanan Jeonbuk, iki maç için avantajlı görünüyor olsa da ilk maçta oyun anlamında üstün olan taraf Pohang olmuştu. İlk maçtaki skora rağmen iki takımın net gol pozisyonları bulduğunun altını çizmekte fayda var. Rövanşta iki takımın da skor etkinliği kurması muhtemel. Bu sebeple karşılıklı gol var bahsinin değerli bir tercih olduğunu düşünüyorum.

*** Belirtilen oranlar değişiklik gösterebilir.

Siz de hemen Misli’ye üye olarak, Misli’nin üyelerine sunduğu Şampiyon Oran kampanyasından yararlanın! Daha yüksek oranlarla daha fazla kazanma şansını yakalayın!

‘Alayına Misli’ diyen yeni üyelere 50 TL hediye!

Türkiye'nin en hızlı büyüyen resmi Bahis platformu Misli, ‘Alayına Misli’ kampanyasına yeni üyelerine 50 TL hediye ederek devam ediyor. Misli’ye üye olan herkes, 50 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Siz de mobil uygulamadan Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve anında 50 TL kazanın.

YORUM YAZ