MENÜ

Misli'de günün şampiyon tercihleri

Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…

Misli'de günün şampiyon tercihleri

Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…

Haberin Devamı

Ankaragücü – Sivasspor: Maç Sonucu 1 (1.84 yerine 1.87)                       

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan Ankaragücü - Sivasspor karşılaşmasında Misli yazarı Cengiz İzmitli, karşılaşmayı ev sahibi ekibin kazanacağını düşünüyor.

MİSLİ’DEN GÜNÜN ŞAMPİYON TERCİHLERİ

Mislide günün şampiyon tercihleri

Misli Yazarı Cengiz İzmitli’nin Yorumu

Ankaragücü, Fenerbahçe karşısında erken öne geçmesine rağmen Cengiz Ünder'in gollerine engel olamayıp Kadıköy'den eli boş dönmüştü. Sivasspor ise Beşiktaş'a karşı erken öne geçip skoru korumasını bilmiş ve sahadan 3 puanla ayrılmıştı. Ankaragücü orta alana Saponara hamlesi yaptı. Gikiewicz serbest bırakıldı. Garry Rodrigues yok, Efkan sakat... Sivasspor ise Fenerbahçe'den Bartuğ Elmaz'ı kiraladı. Abdulkadir Parmak'ı serbest bıraktı. Caner, Ziya, Charisis, Koita sakat. Uğur Çiftçi cezalı. Teknik Direktör Bülent Uygun da Beşiktaş maçında gördüğü kırmızı kart nedeniyle saha kenarında yer alamayacak. Rey Manaj faktörünü görmezden gelmemek lazım, çok formda ancak Ankara'da Ankaragücü'ne bir adım yakınım.

Strasbourg – Paris Saint Germain:
Maç Sonucu 2 (1.38 yerine 1.40)                                               

Haberin Devamı

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” ile “Canlı İzle” seçenekleri bulunan Strasbourg – Paris Saint Germain karşılaşmasında Misli yazarı Efe Şahin’in tahmini deplasman ekibinin karşılaşmayı kazanacağı yönünde.

Misli Yazarı Efe Şahin’in Yorumu

Geçtiğimiz hafta ligin en formda iki takımı olan PSG ve Brest karşı karşıya geldi ve Brest neredeyse geriden gelip kazanıyordu. Son dakikalarda PSG’nin yoğun baskısını topu ayağında tutarak skorun 2-2 bitmesini sağladı. PSG iki maç üst üste puan kaybı yaşamak istemeyecektir ve bu maçta çok daha baskılı olacağını düşünüyorum. Strasbourg’un 6 maçlık yenilmezlik serisinin bu maç sona ereceğini düşünüyorum. PSG galibiyeti değerlendirilebilir.

A. Bilbao - Mallorca: Maç Sonucu 1 (1.39 yerine 1.41)

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı İzle” seçeneği bulunan A. Bilbao – Mallorca karşılaşmasında Misli editörü Sezer Kenar, ev sahibi ekibin karşılaşmayı kazanmasını bekliyor.

Haberin Devamı

Misli Editörü Sezer Kenar’ın Yorumu

Cadiz karşısında hücumda hiçbir şey üretemeyen A.Bilbao, sahadan golsüz beraberlikle ayrıldı. Son 2 maçta gol bulamadılar. Guruzeta, Cadiz maçında sonradan oyuna girerek süre aldı. Inaki Williams da milli takımdan döndü. Bu maç ideal 11’e yakın bir kadroyla sahada olmalarını bekliyorum. Mallorca ise sahasında Betis’e kaybederek evinde uzun aradan sonra kaybetti. Onlar da topa hâkim olmalarına rağmen üçüncü bölgede etkisiz kaldı. A. Bilbao sahasında hücum etkinliği çok daha fazla olan bir ekip. Mallorca’nın deplasman performansı güven vermiyor. Bilbao’nun sahasında kazanarak çıkışa geçmesini bekliyorum.

*** Belirtilen oranlar değişiklik gösterebilir.

Siz de hemen Misli’ye üye olarak, Misli’nin üyelerine sunduğu Şampiyon Oran kampanyasından yararlanın! Daha yüksek oranlarla daha fazla kazanma şansını yakalayın!

‘Alayına Misli’ diyen yeni üyelere 50 TL hediye!

Türkiye'nin en hızlı büyüyen resmi Bahis platformu Misli, ‘Alayına Misli’ kampanyasına yeni üyelerine 50 TL hediye ederek devam ediyor. Misli’ye üye olan herkes, 50 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Siz de mobil uygulamadan Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve anında 50 TL kazanın.

 

YORUM YAZ