MENÜ

Konyaspor - Sivasspor maçı iddaa oranları! Heyecan misli.com'da

İç sahada oynadığı son 4 resmi maçı kazanan Konyaspor, Süper Lig'de 7 maçtır kazanamayan Sivasspor'u konuk ederken siz de bu karşılaşmanın heyecanını Tek Maç ve Canlı Bahis seçenekleriyle Misli.com’da yaşayabileceksiniz. Unutmayın, Süper Lig keyfi sezon boyunca Misli.com'da!

Konyaspor - Sivasspor maçı iddaa oranları! Heyecan misli.com'da

Fenerbahçe'yi yendikten sonra vites yükselten, kupada Manisa FK karşısında da 7-0'lık tarihi bir galibiyete imza atan Konyaspor, Alanyaspor ve Ankaragücü'ne deplasmanda kaybedip orta sıralardan yukarı tırmanamadı. Orta sahadan Marko Jevtovic cezalı, Musa Çağıran sakat. Hücum bölgesindeki Artem Kravets, Samuel Eduok ve Sokol Cikalleshi de sakat, Erdan Daci koronavirüs karantinasında. Altınordu ile oynanan kupa maçında forma şansı bulan ve 1 de gol atan Ahmet Karademir sürpriz bir şekilde ilk 11'de yer alabilir. Hücumun en önünde Farouk Miya'nın forma giymesi bekleniyor. TD İsmail Kartal savunmayı kalabalık tutup Nejc Skubic ile Guilherme'yi orta alanın kanatlarında değerlendirebilir.

Haberin Devamı

KONYASPOR - SİVASSPOR MAÇI İDDAA ORANLARI İÇİN TIKLAYIN!

Konyaspor - Sivasspor maçı iddaa oranları Heyecan misli.comda

UEFA Avrupa Ligi'nde gruptan çıkamayan, Süper Lig'de 7 maçtır kazanamayan Sivasspor'da ise Caner Osmanpaşa ve Isaac Cofie koronavirüs karantinasında. Giresunspor ile oynanan kupa maçında sahalara dönen Erdoğan Yeşilyurt ile Trabzon deplasmanında 1 puanı getiren golü atan Hakan Arslan takımın vazgeçilmezleri... TD Rıza Çalımbay; "Konyaspor karşısında galibiyetten başka bir şey düşünmüyoruz. Çıkış yapmamız lazım..." dedi. Hücum hattındaki alternatifler arasına; Aroune Kone, Olarenwaju Kayode, Max Gradel ve Mustapha Yatabare'nin yanına sakatlıktan dönen Jorge Felix de eklendi.

ÖNE ÇIKAN İSTATİSTİKLER!

- Konyaspor bu sezon iç sahada oynadığı 5 Süper Lig maçında da gol atmayı başardı, 4'ünde "karşılıklı gol" izledik.

Haberin Devamı

- Sivasspor, Süper Lig'de oynadığı son 7 maçı kazanamadı. (4 beraberlik - 3 mağlubiyet)

- Sivasspor bu sezon Süper Lig'de attığı 9 golün 8'ini deplasmanda buldu. (deplasmanda 5/5 KG VAR)

MİSLİ.COM ÜYELERİ NE OYNUYOR?

Tek Maç fırsatıyla iddaa bülteninde yer alan bu Süper Lig karşılaşmasını kuponlarına alan Misli.com üyelerinin en çok ilgi gösterdiği tercih "beraberlik" oldu! %27'lik kesim taraf bahsinde dengeyi ön planda tutup MSX tercihini kuponlarına eklemiş... %18'lik kesim ise "0,2 Çifte Şans" tercihini kuponlarına koymuş ve Sivasspor'un Konya deplasmanında kaybetmeyeceğini düşünüyor.

YORUM YAZ