MENÜ

Hafta Sonu Gibi Hafta İçi! Süper Lig, La Liga, Bundesliga, Ligue 1, EuroLeague ve çok daha fazlası Süper Oranlarla Misli’de…

Türkiye'nin en hızlı büyüyen resmi bahis platformu Misli’de, heyecan hafta içi de hız kesmeden devam ediyor.

Hafta Sonu Gibi Hafta İçi! Süper Lig, La Liga, Bundesliga, Ligue 1, EuroLeague ve çok daha fazlası Süper Oranlarla Misli’de…

Hafta sonunu aratmayan programda, birbirinden güzel maçlar sporseverleri bekliyor. Siz de Misli’ye sadece üye olarak süper oranlarla daha fazla kazanma şansını yakalayabilir, pek çok ligdeki karşılaşmaları canlı yayınlarla izleyebilirsiniz. “Canlı Sohbet” ile maçlar oynanırken diğer üyelerle maç değerlendirmesi yaparken; Misli Arena’da kupon paylaşarak puanlar kazanabilirsiniz.

Haberin Devamı

Süper Lig kısa bir aradan sonra geri dönüyor…

Hafta sonu verilen aranın ardından Süper Lig kaldığı yerden devam ediyor. 16. hafta, bugün oynanacak 3 karşılaşma ile başlayacak. Yarın da yine aynı şekilde 3 karşılaşma oynanacakken; perşembe günkü 4 maç ile hafta içi programı son bulacak.

Tüm maçlar süper oranlı, işte 16. haftanın programı:

Bugün

17:00 – Başakşehir – Sivasspor (Canlı Sohbet)

20:00 – İstanbulspor – Trabzonspor (Canlı Sohbet)

20:00 – Gaziantep – Adana Demirspor (Canlı Sohbet)

Yarın

17:00 – Kayserispor – Fenerbahçe (Canlı Sohbet)

20:00 – Galatasaray – Fatih Karagümrük (Canlı Sohbet)

20:00 – Antalyaspor – Kasımpaşa

Hafta Sonu Gibi Hafta İçi Süper Lig, La Liga, Bundesliga, Ligue 1, EuroLeague ve çok daha fazlası Süper Oranlarla Misli’de…

Perşembe

17:00 – Rizespor – Pendikspor (Canlı Sohbet)

17:00 – Samsunspor – Konyaspor (Canlı Sohbet)

Haberin Devamı

20:00 – Beşiktaş – Alanyaspor (Canlı Sohbet)

20:00 – Ankaragücü – Hatayspor (Canlı Sohbet)

 

La Liga, Bundesliga ve Ligue 1’deki tüm maçlar süper oranlı ve capcanlı…

Süper Lig dışında Avrupa’nın büyük ligleri de hafta içi ara vermeden devam ediyor. La Liga’da üst sıralardaki mücadele kıyasıya devam ederken takımlar fire vermek istemiyor. Atletico Madrid sahasında Getafe’yi ağırlarken; Barcelona ise Almeria’yı konuk edecek. Liderlik için kapışan Real Madrid ve Girona ise deplasmana gidiyor. Real Madrid, Alaves ile karşılaşacakken; lider Girona ise zorlu Real Betis deplasmanında 3 puan arayacak.

Bundesliga’da; ilk 2’yi takibini sürdüren Leipzig, Werder Bremen’e konuk olacak. Çıkış arayan B.Dortmund ise Mainz’i ağırlıyor. Liderliği kovalayan Bayern Münih, Wolfsburg deplasmanından hasarsız çıkmaya çalışacakken; lider Bayer Leverkusen ise evinde Bochum’a karşı sürprize izin vermemek için sahada olacak.

Ligue 1’de ise; tüm maçlar yarın saat 23.00’te oynanacak. Lider PSG, sahasında Metz’i yenerek hafta sonu kaybettiği puanları telafi etmeye çalışacak. Nice – Lens karşılaşması da Ligue 1’de haftanın en ilgi çeken maçlarından olacak. Monaco, Toulouse deplasmanına giderken; Lille ise Strasbourg’a konuk olacak. Son 4 maçını kazanarak çıkışa geçen Marsilya ise Montpellier deplasmanında seriyi sürdürmeye çalışacak.

Haberin Devamı

Ayrıca Premier Lig’de de perşembe günü tek maç oynanacak. Crystal Palace sahasında Brighton’ı konuk edecek. Zorlu mücadele “Canlı Sohbet” seçeneğiyle Misli’de olacak.

Kupa mesaisi de devam ediyor…

İngiltere ve İtalya’da hafta içinde kupa maçları oynanacak. İngiltere Lig Kupası’nda çeyrek final heyecanı çarşamba ve perşembe günü oynanacak 4 karşılaşma ile yaşanacak.

İşte o karşılaşmalar:

Yarın

22:45 – Everton – Fulham

22:45 – Port Vale – Middlesbrough

23:00 – Chelsea – Newcastle United (Canlı Sohbet)

Perşembe

23:00 – Liverpool – West Ham United (Canlı Sohbet)

İtalya Kupası’nda son 16 turu maçları da canlı yayınlarla Misli’de olacak. Bugün saat 23:00’te Napoli evinde Frosinone’yi ağırlarken; yarın yine aynı saatte Inter, Bologna’yı konuk edecek.

Kulüpler Dünya Kupası sahibini buluyor…

Bu sene Suudi Arabistan’ın ev sahipliği yaptığı turnuvada bugün saat 21:00’de Asya kıtasını temsil eden Urawa Red Diamonds ile Avrupa temsilcisi Manchester City karşı karşıya gelecek. Dün oynanan bir diğer yarı final maçında ise Fluminense ile El Ahly kozlarını paylaşmış ve Fluminense rakibini 2-0 mağlup etmişti. 3.’lük ve final mücadeleleri ise cuma günü oynanacak.

Haberin Devamı

EuroLeague’de çift maç haftası…

EuroLeague’de bugünden itibaren 4 gün boyunca aralıksız olarak maçlar oynanacak. Basketbolseverleri dolu dolu bir fikstür beklerken; tüm EuroLeague maçları Misli’de canlı yayınlanacak, üstelik tüm maçlar yine süper oranlı…

Temsilcilerimizin maçları ise şu şekilde:

Çarşamba

20:45 – Fenerbahçe – Zalgiris Kaunas (Canlı Sohbet)

22:30 – Bayern Münih – Anadolu Efes (Canlı Sohbet)

Cuma

20:30 – Anadolu Efes – Baskonia (Canlı Sohbet)

22:15 – Alba Berlin – Fenerbahçe (Canlı Sohbet)

Misli’den yeni üyelere 50 TL hediye!

Misli, ‘Alayına Misli’ kampanyasına yeni üyelerine 50 TL hediye ederek devam ediyor. Misli’ye üye olan herkes, 50 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Siz de mobil uygulamadan Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve anında 50 TL kazanın.

YORUM YAZ