MENÜ

Fenerbahçe - Kasımpaşa maçı iddaa oranları

Adana Demirspor maçı öncesi 9 ismi sarı kart ceza sınırında olan Fenerbahçe, Selçuk İnan yönetimindeki Kasımpaşa'yı Kadıköy'de konuk ederken siz de bu karşılaşmanın heyecanını Tek Maç, Süper Oran ve Canlı Bahis seçenekleriyle Misli.com’da yaşayabileceksiniz.

Fenerbahçe - Kasımpaşa maçı iddaa oranları

Son 2 lig maçını kayıpsız atlatan Fenerbahçe, liderliği kaptırdığı Galatasaray'ı yakın takibe devam ediyor. Sarı-lacivertlilerde uzun süredir takımdan ayrı olan Joao Pedro dışında Joshua King ve Bright Osayi-Samuel'in de sakatlıkları bulunuyor. Rakip Kasımpaşa ancak tam 9 isim sarı kart ceza sınırında ve önümüzdeki hafta arası oynanacak olan Adana Demirspor maçı öncesi oyuncuların ekstra dikkatli olması gerekecek. Ferdi Kadıoğlu, Serdar Aziz, Mert Hakan Yandaş, Atilla Szalai, Gustavo Henrique, Miguel Crespo, Emre Mor, Michy Batshuayi ve Miha Zajc sarı kart görmeleri hâlinde Adana Demirspor maçını kaçıracak. TD Jorge Jesus, "Samet Akaydın & Attila Szalai" stoper ikilisini bozmayacaktır. Orta alanda Willian Arao işin savunma kısmını hallederken, Brezilyalı oyuncuya bu kez Miguel Crespo değil Miha Zajc eşlik edebilir. "Enner Valencia & Michy Batshuayi" hücum ikilisinin arkasında da İrfan Can Kahveci ve Diego Rossi yerine Arda Güler ve Emre Mor'u görebiliriz.

Haberin Devamı

FENERBAHÇE - KASIMPAŞA MAÇI İDDAA ORANLARI!

Fenerbahçe - Kasımpaşa maçı iddaa oranları

Selçuk İnan'la 6 lig maçına çıkıp sadece 1 kez kazanabilen Kasımpaşa'da ise 4 eksik bulunuyor. Sol kanat/bek Mortadha Ben Ouanes cezalı, sağ kanat/bek Florent Hadergjonaj sakat. Hollandalı savunmacı Jeffrey Bruma ile Trabzonspor'dan kiralanan Fode Koita kadro dışı. Ekibe son olarak Mounir Chouiar katıldı (kiralık) ancak tek antrenmanla ilk 11'de oynaması beklenmiyor. Ben Ouanes'in yokluğunda sol kanatta Ahmet Engin'i görebiliriz. Hadergjonaj'ın sakatlığı sonrası da sağ kanatta Mickael Tirpan oynuyor ancak Fenerbahçe'ye karşı Feyzi Yıldırım daha muhtemel. En ileride "Stephane Bahoken & Mamadou Fall" birlikteliği olacak. Bu birlikteliğe Haris Hajradinovic ve Valentin Eysseric katkı verecek.

Haberin Devamı

ÖNE ÇIKAN İSTATİSTİKLER!

- Fenerbahçe'nin ligde oynadığı son 5 maç "2.5 ÜST" bitti. (5 maç - 16 gol)

- Kasımpaşa'nın Selçuk İnan yönetiminde çıktığı 6 lig maçının tamamı hem "KG VAR" hem de "2.5 ÜST" oldu.

MİSLİ.COM ÜYELERİ NE OYNUYOR?

Tek Maç ve Süper Oran seçenekleriyle iddaa bülteninde yer alan bu karşılaşmayı kuponlarına alan Misli.com üyelerinin en çok ilgi gösterdiği tercih "Fenerbahçe kazanır" oldu! %36'lık kesim sarı-lacivertli ekibin Kadıköy'de hata yapmamasını ve 3 puana ulaşan taraf olmasını bekliyor... %12'lik kesim ise "2.5 ÜST" tercihini kuponlarına eklemiş ve karşılaşmada en az 3 gol çıkacağını düşünüyor.

YORUM YAZ