MENÜ

Fenerbahçe - Başakşehir maçı iddaa oranları

Süper Lig'de istediğini alamayan Fenerbahçe, Başakşehir'le Türkiye Kupası finalinde kozlarını İzmir'de paylaşırken siz de bu karşılaşmanın heyecanını Tek Maç, Süper Oran ve Canlı Bahis seçenekleriyle Misli.com’da yaşayabileceksiniz.

Fenerbahçe - Başakşehir maçı iddaa oranları

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluğu Galatasaray'a kaptıran Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası finalinde Başakşehir'i devirip sezonu en azından 1 kupayla kapatma amacında. Sarı-lacivertlilerde düğün izni alan Miguel Crespo ve Joshua King, İzmir'e götürülmedi. Sakatlıkları bulunan Altay Bayındır ve Lincoln Henrique deplasman kafilesinde yer aldı ancak maç kadrosunda olmaları beklenmiyor. TD Jorge Jesus'un ligin son haftalarında tercih ettiği sistem ve oyuncularda değişiklik yapması sürpriz olur. Beklerde Ferdi Kadıoğlu (sağ) ve Luan Peres'i (sol) izleriz. Stoperde "Samet Akaydin & Attila Szalai" oynar. Hücumda "Enner Valencia & Michy Batshuayi" ikilisi görev yapar. Kanatlarda Arda Güler ve İrfan Can Kahveci (Emre Mor), orta alanda Miha Zajc ve Willian Arao (İsmail Yüksek) forma giyer.

Haberin Devamı

FENERBAHÇE - BAŞAKŞEHİR MAÇI İDDAA ORANLARI

Fenerbahçe - Başakşehir maçı iddaa oranları

Süper Lig'i 36 hafta sonunda 62 puan toplayıp 5. sırada noktalayan Başakşehir'de ise Stefano Okaka, Patryk Szysz ve Mahmut Tekdemir sakat. TD Emre Belözoğlu muhtemelen hücum merkezinde Joao Figueiredo'yu tek bırakıp orta alanı kalabalık tutacaktır. Orta alanda, Berkay Özcan ve Lucas Biglia'nın yanında Eden Karzev veya Danijel Aleksic'i izleriz. Kanatlarda Deniz Türüç, Serdar Gürler ve Adnan Januzaj üçlüsünden ikisi forma giyer. Stoperde "Leo Duarte & Ahmed Touba" ikilisi forma giyer; kalede Muhammed Şengezer olur.

ÖNE ÇIKAN İSTATİSTİKLER!

- İki takım arasında bu sezon ligde oynanan 2 maçı da Fenerbahçe kazandı.

- Fenerbahçe'nin son 5 resmi maçının 4'ü "2-3 GOL" aralığında sonuçlandı.

Haberin Devamı

- Başakşehir'in son 5 resmi maçının 4'ünde "karşılıklı gol" izledik. (5 maç - 15 gol)

MİSLİ.COM ÜYELERİ NE OYNUYOR?

Tek Maç ve Süper Oran seçenekleriyle iddaa bülteninde yer alan bu karşılaşmayı kuponlarına alan Misli.com üyelerinin en çok ilgi gösterdiği tercih "Fenerbahçe kazanır" oldu! %46'lık kesim sarı-lacivertli ekibin İzmir'de kupaya (90 dakika içinde) uzanacağını düşünüyor. %9'luk kesim ise "2.5 ÜST" tercihini kuponlarına eklemiş ve karşılaşmada (90 dakika içinde) en az 3 gol çıkmasını bekliyor.

MİSLİ.COM YORUMCUSU KERİM CAN ÖZDAL’IN TAHMİNİ

Türkiye Kupası Finali İzmir'de oynanıyor. Başakşehir, kazanıp Avrupa vizesi almak istiyor, Fenerbahçe ise sezonu kupayla tamamlama hedefinde. Jorge Jesus'lu Fenerbahçe'nin dönem dönem düşüşleri oldu ve ligde yarışı kaybettiler. Kupada tek maç üzerinden oynanacak finale iyi motive olacaklarını düşünüyorum. Emre Belözoğlu'nun da oyuncularını iyi motive edeceğini bekliyorum. Bu durumda özellikle ilk yarı dengede geçebilir. Devreye beraberlik denenir. Maçın 2.5 altı bitme ihtimali de olası duruyor.

YORUM YAZ