MENÜ

Fenerbahçe - Ankaragücü maçı iddaa oranları

Birçok önemli ismi sakat/cezalı olan Fenerbahçe, Tolunay Kafkas yönetimindeki Ankaragücü'nü Kadıköy'de misafir ederken siz de bu karşılaşmanın heyecanını Tek Maç, Süper Oran ve Canlı Bahis seçenekleriyle Misli.com’da yaşayabileceksiniz.

Beşiktaş yenilgisini Fatih Karagümrük galibiyetiyle telafi eden Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası'nda da Kayserispor'u 4-1 yenip adını yarı finale yazdırmıştı. Sarı-lacivertli ekipte Jayden Oosterwolde takımla çalışmalara başladı ancak Mitchy Batshuayi hafta boyu bireysel antrenman yaptı; Belçikalı golcünün maç kadrosunda olması beklenmiyor. Fenerbahçe adına esas şok, Altay Bayındır cephesinde yaşandı. Milli kaleci bel bölgesinden yaşadığı sakatlık nedeniyle Ankaragücü karşısında forma giyemeyecek. Luan Peres, Lincoln Henrique ve Joshua King sakatlıkları; Ferdi Kadıoğlu da cezası (sarı kart) nedeniyle Kadıköy'de sahaya çıkamayacak diğer isimler... TD Jorge Jesus eldivenleri İrfan Can Eğribayat'a emanet edecek. Sağ bekte Bright Osayi-Samuel, sol bekte Ezgjan Alioski olacak. Enner Valencia'nın hücumdaki yeri garanti. Miha Zajc ve Arda Güler'i, son lig maçına kıyasla bu kez ilk 11'de görebiliriz. 

Haberin Devamı

FENERBAHÇE - ANKARAGÜCÜ MAÇI İDDAA ORANLARI!

Fenerbahçe - Ankaragücü maçı iddaa oranları

Tolunay Kafkas yönetiminde çıktığı ilk maçta Başakşehir'e 1-0 kaybeden Ankaragücü, sonrasında Trabzonspor'u kupadan eleyip İstanbulspor'u 3-2 yenmeyi başardı. Arka arkaya gelen maçlar nedeniyle Tolunay Hoca beklerde rotasyon yaptı. Sağ bekte Fıratcan Üzüm ile Stelios Kitsiou, sol bekte Hasan Ali Kaldırım ile Matej Hanousek değişmeli oynadı. Ali Sowe çok formda. Gambiyalı oyuncu son 5 lig maçında 4 gol attı. Kupada Trabzonspor'u 3-1'le elerken 2 kez fileleri havalandırdı. Orta alanda "Lamine Diack & Taylan Antalyalı" ikilisi, kanatta Emre Kılınç performanslarıyla öne çıkan diğer isimler...

ÖNE ÇIKAN İSTATİSTİKLER!

- Fenerbahçe'nin iç sahada oynadığı son 6 lig maçının tamamı "2.5 ÜST" bitti. (6 maç - 3G 3M)

Haberin Devamı

- Ankaragücü deplasmanda oynadığı son 6 lig maçının sadece 1'ini kazanabildi. (5M)

MİSLİ.COM ÜYELERİ NE OYNUYOR?

Tek Maç ve Süper Oran seçenekleriyle iddaa bülteninde yer alan bu karşılaşmayı kuponlarına alan Misli.com üyelerinin en çok ilgi gösterdiği tercih "Fenerbahçe kazanır" oldu! %45'lik kesim Galatasaray'la zirve yarışında olan Fenerbahçe'den Kadıköy'de Ankaragücü karşısında hata beklemiyor... %13'lük kesim ise "2.5 ÜST" tercihini kuponlarına eklemiş ve karşılaşmada en az 3 gol çıkacağını düşünüyor.

YORUM YAZ