MENÜ

Dynamo Dresden - Greuther Fürth maçı iddaa heyecanı misli.com'da

2. Bundesliga'nın dibinde yer alan Dynamo Dresden, orta sıralarda gibi gözüken ama 4 maçtır kazanamayan Greuther Fürth'ü konuk ederken siz de bu kritik karşılaşmanın heyecanını Canlı Bahis seçeneğiyle Misli.com’da yaşayabileceksiniz. Üstelik Almanya 2. Bundesliga'da kesintisiz Canlı İzle keyfi de Misli.com'da!

Dynamo Dresden - Greuther Fürth maçı iddaa heyecanı misli.com'da

Takımda 2 tane koronavirüs vakası çıkınca karantina süreci yaşayan, dönüşünde de 2 yenilgi alan Dynamo Dresden, Wehen deplasmanında kazanıp çok kritik 3 puanı hanesine yazdırmayı başardı. Ligde kalma umutlarını taze tutma adına çok önemli bir galibiyetti...

Haberin Devamı

Orta sıralarda gibi gözüken ama salgın dönüşü oynadığı 4 maçtan sadece 2 puan çıkartabilen Greuther Fürth ise düşme hattına 8-10 puan uzaklıkta! Galibiyetsiz seri bu deplasmanda da devam ederse önümüzdeki haftalarda canları çok sıkılabilir...

Dynamo Dresden - Greuther Fürth maçı iddaa heyecanı misli.comda

Ev sahibi Dresden'de Wehen maçında kırmızı kart gören Patrick Schmidt ile sakatlığı bulunan Marco Hartmann forma giyemeyecek. Kaptan Florian Ballas'ın durumu maç saati netleşecek.

Fürth'te ise cezalı oyuncu yok ancak son 3 maçı kaçıran hücumun önemli parçası Havard Nielsen'in bir kez daha kadroda olmayacağı açıklandı. Nielsen ilk 26 maçta 11 gole katkı (7 gol - 4 asist) yapmıştı.

ÖNE ÇIKAN İSTATİSTİKLER!

- İki takım arasındaki son 6 resmi maç "2.5 ALT" bitti.

Haberin Devamı

- Greuther Fürth'ün 2. Bundesliga'da oynadığı son 4 deplasman maçı "2.5 ALT" bitti.

- Dynamo Dresden'in 2. Bundesliga'da oynadığı son 6 maçın 5'i "2.5 ÜST" oldu.

MİSLİ.COM ÜYELERİ NE OYNUYOR?

MBS2 fırsatıyla iddaa bülteninde yer alan bu 2. Bundesliga mücadelesini kuponlarına alan Misli.com üyelerinin en çok ilgi gösterdiği tercih "1.5 ÜST" oldu! %11'lik kesim taraf bahsini bir kenara bırakıp "banko" tercihe yönelmiş... %9'luk kesim ise "sistem" kuponlarına "İYX/MS1" eklemiş ve ilk yarıdan eşitlik, maç sonunda Dynamo Dresden galibiyeti bekliyor.

YORUM YAZ