MENÜ

Bu Heyecana Kalp Dayanmaz! 3 Maç Uzatmalarda Geldi Tam 72 Bin Lira Kazandı!

Misli kazandırmaya devam ediyor. Cuma bülteninden seçtiği karşılaşmalardan 6 maçlık kupon oluşturan Misli üyesi uzatma dakikalarında gelen gollerle tam 72 bin 636 liranın sahibi oldu.

Bu Heyecana Kalp Dayanmaz! 3 Maç Uzatmalarda Geldi Tam 72 Bin Lira Kazandı!

Misli üyelerinin kupon paylaşımı ve yorum yaptığı aynı zamanda puanlar kazandığı Misli Arena’da, bir Misli kullanıcısı kuponunu diğer üyelerle paylaştı. Süper oran farkıyla tüm Misli üyeleri gibi seçili etkinliklere daha yüksek oranlarla oynayabilen kullanıcı, 6 maçlık ve tamamı tek farklı galibiyet tercihlerinden oluşan 1.306 oranlı bir kupon yaptı.

Haberin Devamı

Kuponunda handikaplı beraberlik yani tercih ettiği takımın tek farklı galibiyetinin olduğu tahminlere yer veren üye, seçtiği 6 karşılaşmayı da doğru tahmin etme başarısı gösterdi.

Cuma bülteninden Premier Lig, İtalya Serie A, Fransa Ligue 1, İspanya La Liga, Belçika Pro Lig ve Danimarka Süper Lig karşılaşmalarından seçtiği 6 müsabakayı kuponuna ekleyen Misli üyesi toplamda 1.306 oranlık bir kupon oluşturdu.

Bu Heyecana Kalp Dayanmaz 3 Maç Uzatmalarda Geldi Tam 72 Bin Lira Kazandı

Tüm tahminleri doğru gelen üyenin kuponundaki en dikkat çeken durum ise 3 mücadelenin uzatmalarda atılan gollerle tutmasıydı.

6 maçtan biri olan Girona – Celta Vigo La Liga karşılaşmasında son dakikalara golsüz eşitlikle girilmişken ev sahibi 90+1’de skoru bulunca tek farklı galip geldi.

Premier Lig’de Tottenham’ın Crystal Palace deplasmanında 2-0 önde götürdüğü karşılaşmada ise ev sahibi ekip 90+4’te Ayew’in ayağından gelen golle farkı 1’e indirdi ve böylece kupondaki bir karşılaşma daha gelmiş oldu.

Haberin Devamı

Kuponda yer alan ve büyük heyecana sahne olan St. Truidense – RWD Molenbeek karşılaşmasında ise mücadele ev sahibinin 1-0’lık üstünlüğüyle sürerken konuk ekibin 90+3’te attığı golle durum eşitlendi. Karşılaşma tam böyle bitecek diye düşünülürken St. Truidense 90+6’da tekrar öne geçerek üyeye büyük bir sevinç yaşattı.

Böylelikle üyenin kuponu uzatmalarda gelen gollerle kazanmış oldu. Bu maçlar haricinde diğer 3 tahminini de doğru bilen üye toplamda 1.306,91 oran tutturarak 65 Misli oynadığı yani 65 lira yatırdığı kuponu ile tam 72 bin 636 TL’nin sahibi oldu. Üye, bu kuponuyla Misli Arena’da günün “En İyi 20” kuponu arasında ilk sırada yer aldı.

Eğer ben daha iyisini yaparım diyorsanız Misli’ye üye olarak Misli Arena’da kuponlarınızı paylaşabilir, iddaa bilginizi konuşturarak “Krallar” arasındaki yerinizi alabilir ve Arena puanları kazanabilirsiniz.

İşte Misli üyesinin Misli Arena’da hem kazandığı hem de kazandırdığı o kupon…

 

YORUM YAZ