MENÜ

Arsenal - Chelsea maçı iddaa oranları

Şampiyonluk yarışında üst üste puan kayıpları yapan Arsenal, Lampard yönetiminde 1 puan bile alamayan Chelsea'yi Emirates Stadyumu'nda konuk ederken siz de bu karşılaşmanın heyecanını Tek Maç, Süper Oran ve Canlı Bahis seçenekleriyle Misli.com’da yaşayabileceksiniz.

Arsenal - Chelsea maçı iddaa oranları

İngiltere Premier Lig'de oynadığı son 4 maçta galibiyet alamayan Arsenal, uzun süre lider götürdüğü ligde zirveyi Manchester City'ye kaptırdı. Üstelik 1 maçları da fazla... William Saliba, Takehiro Tomiyasu ve Mohamed Elneny sakat. Stoperde "Rob Holding & Gabriel Magalhaes" ikilisini izliyoruz. Beklerde Ben White ve Oleksandr Zinchenko boy gösteriyor. İngiliz kaynaklar, TD Mikel Arteta'nın Gabriel Jesus yerine Leandro Trossard ile maça başlayacağını yazdı. Belçikalı oyuncuya hücumda Bukayo Saka ve Gabriel Martinelli destek verecek. Orta alanda Thomas Partey ile Granit Xhaka işin savunma tarafını kotarırken, Martin Odegaard hücuma odaklanacak.

Haberin Devamı

ARSENAL - CHELSEA MAÇI İDDAA ORANLARI!

Arsenal - Chelsea maçı iddaa oranları

Frank Lampard yönetiminde çıktığı 5 resmi maçın tamamını kaybeden ve Premier Lig'de 3'te 0 çeken Chelsea'de ise Reece James, Mason Mount, Kalidou Koulibaly ve Marc Cucurella deplasman kafilesinde yer almadı. Hücum merkezinde Pierre-Emerick Aubameyang'ı, kanatlarda Mykhailo Mudryk ve Raheem Sterling'i görebiliriz. Bu durumda Conor Gallagher ve Joao Felix yedekte bekleyecek... Orta sahada Mateo Kovacic ile Enzo Fernandez'in yerleri garanti. N’Golo Kante de bu isimlere katılabilir. Savunmanın ortasında ise "Thiago Silva & Wesley Fofana" ikilisi forma giyebilir.

ÖNE ÇIKAN İSTATİSTİKLER!

- Arsenal'in ligde oynadığı son 6 maçın tamamı "karşılıklı goller" ile "2.5 ÜST" bitti.

Haberin Devamı

- Chelsea'nin deplasmanda oynadığı son 5 lig maçının 4'ü "2.5 ALT" bitti.

MİSLİ.COM ÜYELERİ NE OYNUYOR?

Tek Maç ve Süper Oran seçenekleriyle iddaa bülteninde yer alan bu karşılaşmayı kuponlarına alan Misli.com üyelerinin en çok ilgi gösterdiği tercih "Arsenal kazanır" oldu! %40'lık kesim şampiyonluk yarışında daha fazla hata yapmak istemeyen Topçulardan galibiyet bekliyor... %17'lik kesim ise "2.5 ÜST" tercihini kuponlarına eklemiş ve karşılaşmada en az 3 gol çıkacağını düşünüyor.

YORUM YAZ