MENÜ

84 oranla 142.000 TL kazandı

Bir Misli üyesi Pazar günü yaptığı kuponla birlikte 142.000 TL’nin sahibi oldu.

84 oranla 142.000 TL kazandı

Üyenin kuponu son dakikalarda nefes kesti. Kuponda yer alan, nefes kesen karşılaşmaların detaylarını paylaşıyoruz.

Haberin Devamı

84’te girdi, 88’de golü attı

Milan, Empoli karşısında ilk yarıda bulduğu 2 golle 2-0 önde gidiyordu. Üyenin yaptığı kuponun gelmesi için öncelikle ilk maç engelinin aşılması ve Milan’ın 1 gol daha bulabilmesi şarttı. Dakikalar 84’ü gösterdiğinde Milan’ın yıldızı Leao oyundan alınırken yerine genç yetenek Chaka Traorè oyuna girdi. Chaka Traorè 88’de Pulisic’in getirdiği topta karşı karşıya pozisyonda kaleciyi mağlup etmeyi başardı. Misli üyesinin kuponundaki ilk karşılaşma bu şekilde kazanmış oldu.

84 oranla 142.000 TL kazandı

Galatasaray son dakikalarda güldürdü

Galatasaray sahasında Konyaspor’u konuk etti. Sarı kırmızılı ekip, ilk yarıda istediği pozisyonları da bulamayınca karşılaşmanın ilk yarısı 0-0’lık skorla sona erdi. Misli üyesi endişeliydi çünkü Galatasaray’ın 3 gole ihtiyacı vardı. Dakikalar 63’ü gösterdiğinde Abdulkerim Bardakçı çok şık ve düzgün bir voleyle takımını 1-0 öne geçirmişti. Galatasaray skorun da rahatlığıyla rakibinin üstüne gitmeyi düşünmüyordu. Galatasaray sıklaşan Konyaspor ataklarında hızlı çıkmaya çalışıyordu. Sağ taraftan hızlı gelen Galatasaray’da Kaan Ayhan uzaktan şutunu çekti. Kaleci top güçlükle kurtardı ancak Zaha seken topta topu ağlarla buluşturmayı başardı. Misli üyesinin ümitleri tükeniyordu. Barış Alper’in kazandırdığı köşe vuruşunda topun başına Eyüp Aydın geçti. Eyüp’ün etkili ortasında sahneye bir kez daha Abdülkerim Bardakçı çıktı. Abdülkerim Bardakçı yaptığı kafa vuruşuyla kaleciyi mağlup ederek skoru 3-0’a getirdi. Misli üyesinin oynamış olduğu ev sahibi 2.5 üst tercihi de bu şekilde tutmuş oldu. Kuponun son maçı olan Galatasaray – Konyaspor karşılaşması her ne kadar yürekleri ağza getirse de mutlulukla sonuçlandı.

Haberin Devamı

Misli üyesi böylece kombine kuponuyla 84 oran tahmin ederek 142.000 TL kazanmış oldu ve bu kuponuyla Misli Arena’da günün “En İyi 20” kuponu arasında yer aldı.

Siz de Misli’ye sadece üye olarak Misli Arena’da kuponlarınızı paylaşabilir, İddaa bilginizi konuşturarak “Krallar” arasındaki yerinizi alabilir ve Arena Puanları kazanabilirsiniz. Ayrıca sadece Misli’de yer alan “Canlı Sohbet” özelliği ile maçlar oynanırken diğer üyelerle maçları değerlendirme şansını da yakalayabilirsiniz.

Haberin Devamı

İşte Misli üyesinin Misli Arena’da kazandığı o kupon…

84 oranla 142.000 TL kazandı


 

YORUM YAZ