MENÜ

İç bacak nasıl eritilir, bacak incelten egzersizler neler? En etkili kalça/bacak egzersizleri!

En etkili bacak egzersizleri, ince ve sıkı bacaklara sahip olmanın yolları neler? İç bacağımızdaki yağlardan nasıl kurtulabiliriz? Bacaklarımızı inceltmeye yönelik egzersizler yaparken aynı zamanda kalçamızı da şekillendirmek mümkün mü? Tüm bu soruların cevabı haberimizde! İnce ve sıkı bacaklara sahip olmak aynı zamanda da kalça kaslarını da çalıştırmak ve şekillendirmek isteyenler için uygulamalı 4 egzersizi sizleri için derledik. Günün herhangi bir zaman diliminde uygulayabileceğiniz bu hareketleri 3/5 ser, 10-15 tekrar şeklinde yapabilirsiniz. Keyifli sporlar!

Bacaklarımızı nasıl şekillendirebiliriz, iç bacak nasıl eritilir? Evde hangi hareketler sayesinde ince ve sıkı bacaklara sahip olabiliriz? Kendi vücut ağırlığımızla yaptığımız egzersizler faydalı mı? Sizler için sadece kendi vücut ağırlığınızı kullanarak uygulayabileceğiniz, oruç tutanların da rahatlıkla uygulayabileceği 4 alternatif kalça/bacak egzersizi hazırladık. Altın kural: Egzersizleri düzenli yapmak ve sağlıklı beslenmek. Bu hareketleri antrenman programınıza ekleyerek günün herhangi bir zaman diliminde rahatlıkla uygulayabilirsiniz. İnce ve sıkı bacaklara sahip olmak için ihtiyacınız olan tek şey kendi motivasyonunuz!

Haberin Devamı

RAMAZAN AYINDA SPOR YAPMAK

Dilerseniz çok ağır olmayacak ve kendi gücünüz, enerjiniz doğrultusunda sporunuzu hemen yemek yiyebilmek ve su tüketebilmek adına iftardan bir saat (ya da antrenman süreniz kadar) önceden yapabilirsiniz.

Eğer gün içerisinde bir antrenman uygulamak istiyorsanız sizleri çok zorlamayacak 30-50 dakikalık hafif antrenmanlar uygulayabilirsiniz. Kendi enerjiniz ve gücünüzden haberdar olan sizsiniz.

Vücudumuzun uzun süre susuz kalmasından dolayı iftar ve sahur arasında geçen zamanda bol su tüketebilir, bitki çayı tercih edebilirsiniz.

Sağlıklı beslenmeyi elden bırakmamalı, sınırlarınızı zorlamamalısınız. Keyifli sporlar!

YORUM YAZ