MENÜ

İbrahim Yazıcı: Şaşırmadım!

Bursaspor Başkanı, “Yaşananlar benim için çok büyük sürpriz olmadı. Valimiz iyi niyetli bir karar aldı, ama olaylar beklenenden çok daha fazla büyüdü. Hükmen mağlubiyet olamaz, maç oynanacaktır” diye konuştu.

İbrahim Yazıcı: Şaşırmadım!

Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı, dün yaşanan olayların çok büyük bir sürpriz olmadığını ifade etti. Yeşil-Beyazlı
kulübün 1 numaralı patronu Yazıcı, “İşin gerçeğini konuşursak, elbette böyle bir şeyin yaşanmasını istemezdik. İyi
niyetle sayın valimiz ‘Fair-Play olsun ve bu husumet bitsin’ diye böyle bir karar alarak, Beşiktaşlı taraftarları deplasmana davet etti. O da olayların bu kadar büyüyeceğini tahmin etmezdi. Hükmen mağlubiyet diye bir şey düşünülür mü? Sadece iptal oldu. Bu maç oynanacaktır” açıklamasını yaptı.

Haberin Devamı

‘Bizimle ilgili sorun yok’

Bazı olayların yaşanmasını beklediklerini ancak boyutunun oldukça büyük olduğunu sözlerine ekleyen Yazıcı, “Yeterli tedbirleri alsanız da bu kadar toplumsal ve büyük bir kalabalığa ne yapabilirsiniz ki? Ben olaylar sırasında stadın içindeydim ve burada bir sıkıntı yoktu. Ama Beşiktaş takımı, kaldığı otelden güvenlik nedeniyle buraya gelemedi. Artık bunun önlemini almak konusunda da bizim yapabileceğimiz bir şey yok. Bizim tek yapabileceğimiz şey, bu yaşanmasını istemediğimiz olayla ilgili kararın açıklanması olacak” yorumunu yaptı.

YORUM YAZ