MENÜ

İbrahim Hacıosmanoğlu'ndan Yıldırım Demirören'e yanıt

TFF Başkanı Yıldırım Demirören'in açıklamalarına Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'ndan sert karşılık....

İbrahim Hacıosmanoğlu'ndan Yıldırım Demirören'e yanıt

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, TFF Başkanı Yıldırım Demirören'in açıklamalarını çok sert sözlerle eleştirdi.

Az sonra sadece fanatik.com.tr'de...

Hacıosmanoğlu ne demişti?


Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun Fenerbahçe maçından önce karşılaşmanın hakemi Bülent Yıldırım’ı araması gündeme damga vurmuştu. Hacıosmanoğlu, o konuşma hakkında, “Kendisine güvendiğimizi, adil bir yönetim beklediğimizi söyledim. Başarılar diledim” ifadelerini kullanmıştı.

“Türkiye’de bu hakem işlerini, bu tavrı başlatan, bu işleri buralara getirenler kim, kamuoyu çok iyi biliyor. Şimdi o ağlamanın sebebi, adil yönetim ve adalet isteyenlerin ortaya çıkması” diyen Başkan Hacıosmanoğlu, “Ben maçın hakemini bir kulüp başkanı olarak aradım, başarılar diledim. Gördüğünü çalmasını istedim. Bunun dışında en ufak bir konuşma geçmemiştir aramızda. İyi niyetli olduktan, ters bir üslup kullanmadıktan sonra benim hakem aramamda ne gibi bir sakınca var. Bundan sonra da geri adım atmayacağız. Yine olsa yine yaparım. Ben konuştuğunu saklayacak, kapı arkasında başka, basına başka konuşacak, maske takacak adam değilim. Ne düşünüyorsam söylerim, inandığımın peşinden giderim” demişti.

Haberin Devamı
YORUM YAZ