MENÜ

Ianis Hagi'ye yapılan transfer teklifini canlı yayında duyurdu!

Babası Gheorghe Hagi'nin teknik direktörü ve sahibi olduğu Viitorul'da forma giyen Ianis Hagi'yle ilgili çok konuşulacak bir transfer iddiası ortaya atıldı. Eski Rumen futbolcu Lita Dumitru, Galatasaray'ın da gündeminde olan 20 yaşındaki yıldız futbolcuya MLS ekiplerinden Dallas'ın yaptığı teklifi açıkladı.

Ianis Hagi'ye yapılan transfer teklifini canlı yayında duyurdu!

Babası Gheorghe Hagi'nin teknik direktörü ve sahibi olduğu Viitorul'da forma giyen Ianis Hagi'yle ilgili çok konuşulacak bir transfer iddiası ortaya atıldı. Eski Rumen futbolcu Lita Dumitru, ülkesinde yayın yapan Digi Sport kanalında yaptığı açıklamada adı uzun bir süredir Galatasaray için de geçen 20 yaşındaki yıldız oyuncuya MLS ekibi Dallas'ın yaptığı teklifi duyurdu.

Haberin Devamı

Dumitru, Dallas kulübünün yöneticisi Clementin Oancea vasıtasıyla iki Hagi'ye birden teklif götürdüğünü söylerken "Ianis'e ilk yıl için 360 bin dolar artı ev, yemek ve araba; ikinci yıl için 400 bin dolar, üçüncü yıl için 600 bin dolar ve dördüncü yıl için de 900 bin dolar teklif ettiler. Ancak Gica, hiçbir anlam veremediği bu öneriyi reddetti." şeklinde konuştu.

Yunus DİLBER / Fanatik Dış Haberler

YORUM YAZ