MENÜ

Ianis Hagi'ye müthiş transfer teklifi! 15 milyon euro...

Yaz transfer döneminde Galatasaray'ın da gündemine gelen Ianis Hagi'yle ilgili Rumen basınından gündeme bomba gibi düşen bir transfer iddiası geldi. Gheorghe Hagi'nin 20 yaşındaki oğlu için 15 milyon euroluk teklifin kapıda olduğu öne sürüldü.

Ianis Hagi'ye müthiş transfer teklifi! 15 milyon euro...

Babası Gheorghe Hagi'nin hem sahibi hem de teknik direktörü olduğu Viitorul takımında forma giyen Ianis Hagi'nin adı, yaz transfer döneminde Galatasaray'ın da gündemine gelmişti. Avrupa'nın pek çok büyük kulübünü peşinden koşturan 20 yaşındaki yetenekli futbolcuyla ilgili Rumen basınından bugün gelen bir haberse gündeme bomba gibi düştü.

Haberin Devamı

Gazeta Sporturilor gazetesi La Liga devi Barcelona'nın genç yıldız için Viitorul'a 15 milyon euro önermeye hazırlandığını ancak baba Hagi'nin Katalan devinin bu müthiş teklifine oğlunu B takımında oynatmayı düşündükleri için sıcak bakmadığını yazdı. Haberde Romanya liginden bugüne dek en yüksek bonservis bedeliyle ayrılan futbolcunun 2016 yazında Steaua Bükreş'ten Anderlecht'e 10 milyon euro karşılığında giden Nicolae Stanciu olduğu hatırlatıldı.

Yunus DİLBER / Fanatik Dış Haberler

YORUM YAZ