MENÜ

Huzur yok, para çok

Türkiye'ye geldiği günden beri sıkıntılı günler geçiriyor, ama bir yandan da küpünü dolduruyor. Fenerbahçe'den yıllık 3,5 milyon Euro kazanan İspanyol, 3. santrfor olarak çağrılması beklenen milli takımla Dünya Şampiyonluğuna ulaşırsa 550 bin Euro daha cebe indirecek.

Huzur yok, para çok

İspanya Gol Kralı unvanıyla Sarı-Lacivertli takıma alındığında yer yerinden oynamıştı. Ancak olmadı, bir türlü beklenen golleri atamadı Daniel Güiza... Hâlâ da saç baş yoldurmayı sürdürüyor. Ama bu durum, onun kazanmasını engellemiyor. Çünkü sözleşmesi gereği Fenerbahçe, kendisine her yıl için 3,5 milyon Euro’yu tıkır tıkır ödüyor. Bununla kalmıyor Güiza’nın kazandıkları... Son dakikalarda oyuna girse de, pek bir varlık gösteremese de, gollerini yine atamasa da, İspanya Milli Takımı da onun için ayrı bir kazanç kapısı... 2008’de Avrupa Şampiyonu olan kadroda bulunduğu için 250 bin Euro prim kazanan suskun golcü, bu yaz Afrika’da düzenlenecek Dünya Şampiyonası’nda 550 bin Euro daha cebe indirebilir. 3. santrfor olarak davet edilmesine kesin gözüyle bakılan Güiza, büyük favori İspanya’nın şampiyonluğa ulaşması halinde bir servet daha kazanacak yani...

Atletico Madrid yine gündemde
Deplasmanda Fransa ile oynanan ve İspanya’nın 2-0’lık üstünlüğü ile biten maçın son 10 dakikasında oyuna giren Güiza’nın, yeni sezonda Atletico Madrid forması giymesinin yüksek bir olasılık olduğu belirtildi. İspanyol As gazetesi, Agüero ile Forlan’dan birinin sezon sonunda takımdan ayrılacağını ve yerine Fenerbahçeli futbolcunun alınacağını yazdı. İspanyol basını ayrıca, Villa ve Torres’ten sonra üçüncü forvet olarak Güiza’nın Afrika’ya götürüleceğini ifade etti.

Güiza: Kredimizi tükettik ama
Bu arada Antalyaspor karşısında Semih ile birlikte çift santrfor oynayacak olan Güiza, ligde artık kazanma zamanlarının geldiğini belirterek, “4 haftada 10 puan kaybettik. Şampiyonluk yarışında bütün kredimizi tükettik. Antalyaspor maçıyla birlikte yeni bir galibiyet serisi başlatacağız. Taraftarımızı artık üzmeyeceğiz” görüşünü dile getirdi.

Yusuf Dursun

Haberin Devamı

GÜİZA'DAN MUHTEŞEM BİR GOL

YORUM YAZ