MENÜ

Hüseyin çalışkan: Biz bu ligde kalacağız

Mersin İdmanyurdu Kulübü Başkanı Hüseyin Çalışkan, Gaziantepspor’u yenerek, ligde tutunacaklarını söyledi.

Hüseyin çalışkan: Biz bu ligde kalacağız

Çalışkan AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilk yarısında sadece 10 puan toplayabildikleri ligin ikinci yarısında takımın başına getirdiği teknik direktör Ümit Özat ile iyi bir çizgi yakaladıklarını belirtti.

Özat yönetimindeki 8 karşılaşmadan 3 galibiyet, bir de beraberlik alarak 10 puan topladıklarını vurgulayan Çalışkan, üst sıralardaki rakipleriyle aralarındaki puan farkının azalmasıyla umutlandıklarını anlattı.

Trabzonspor karşısında aldıkları 1-0’lık yenilginin şanssızlık olduğunu kaydeden Hüseyin Çalışkan, "Trabzonspor ile sabaha kadar oynasak ne onlar, ne de biz gol atabilirdik, maç berabere biterdi. Maalesef şanssızlığımız olan duran top nedeniyle gol yedik" diye konuştu. Çalışkan, Gaziantepspor maçına konsantre olduklarını ifade ederek, şöyle devam etti: "Hocamıza, oyuncularımıza, taraftarlarımıza, kentimize güveniyorum. Biz bu ligde kalacağız. Önümüzde Gaziantepspor karşılaşması var. Ben aynı zamanda Gaziantepliyim ama inşallah Gaziantepspor’u yeneceğiz ve hemşehrilerimi Mersin’den eli boş göndereceğiz. Biz onlardan puan alacağız, onlara da baklavamız yok ama tantuni yedireceğiz inşallah. Futbolcularıma inanıyorum, özenli davranıyorlar. Bu maçı alacaklarına, ligde kalacağımıza inanıyorum."

"LİGDE KALAMAZSAK DA HOCAMIZLA DEVAM EDECEĞİZ"

Özat ile yola devam etmek istediklerini aktaran Çalışkan, "Ümit Özat ilk yarı bu takımın başında olsaydı, bu durumda olmazdık. Sözleşmemizin gereği ligde kalırsak devam etmemiz yönünde. Allah korusun ama ligde kalamazsak da hocamızla devam edeceğiz" dedi. Spor Toto Süper Lig’de geride kalan 25 haftada 5 galibiyet, 5 beraberlik ve 15 mağlubiyet alarak 20 puan toplayan Mersin ekibi, ligin 16. sırasında yer alıyor. Kırmızı-lacivertliler, 26. hafta karşılaşmasında 20 Mart Pazar günü 13.30’da Mersin Stadı’nda Gaziantepspor’u ağırlayacak.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ