MENÜ

Hürriyet Gücer FANATİK'e konuştu! Alex ile diyaloğunu anlattı!

Türk futbolunun emektar isimlerinden Hürriyet Gücer, Fanatik YouTube kanalına çok özel açıklamalarda bulundu. Süper Lig ve 1. Lig'de 400'den fazla maça çıkan, Eskişehirspor ve Ankaragücü formasıyla özdeşleşen eski futbolcu gazetemiz editörlerinden Yakup Çınar'a konuştu! Alex ile olan diyaloğundan futbolculuk dönemindeki anılarına, Zamanında adının Galatasaray ile anılmasından genç futbolcular hakkındaki düşüncelerine kadar birden çok konuya açıklık getirdi! Bu tarz içeriklerin daha fazla yer almasını istiyorsanız YouTube kanalımızdan videonun tamamını seyredebilir ve kanalımıza abone olabilirsiniz!

Hürriyet Gücer FANATİK'e konuştu! Alex ile diyaloğunu anlattı!

Haberin Devamı

Türk futbolunun en tecrübeli oyuncularından birisi olan Hürriyet Gücer 2018 yılında futbolu bırakmıştı. Kariyerinde özellikle Ankaragücü ve Eskişehirspor formasıyla ve Fenerbahçe'nin efsanesi Alex ile girdiği mücadeleyle akıllarda kalan eski futbolcuyu Fanatik Gazetesi'nde ağırladık. Yakup Çınar'ın hazırlayıp sunduğu "Futbolun İçinden" 3. bölümüyle sizlerle!

BURAYA TIKLAYARAK FANATİK YOUTUBE KANALINA TEK TIKLA ABONE OLABİLİRSİNİZ!

Fanatik Tv'de yepyeni bir program başladı! Her hafta spor magazin gündeminin inceleneceği FanZin programı Seçil Menteş'in sunumu, Esat Soydabircan ve Nihat Uzel'in yorumlarıyla Youtube'da ikinci bölümüyle sizlerle! Yolanthe Cabau'nun paylaşımından Sergen Yalçın'ın çapkınlık yolculuğuna, Gattuso'ya yapılan şakadan Malaga taraftarının kulübünün cenaze törenine kadar her şey bu videoda!

Haberin Devamı

VİDEONUN TAMAMINI SEYRETMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN!

FANATİK YOUTUBE KANALINDA NELER VAR?

Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor başta olmak üzere Süper Lig takımlarının haberleri ile futbol okuyucu/izleyicilerine içerikler sunan Fanatik youtube hesabı; 1. lig, 2. lig, alt ligler, Euroleague ve NBA için de kullanıcıları ile buluşuyor.

YORUM YAZ