MENÜ

NBA'de Alperen Şengün'ün şovu yetmedi!

Houston Rockets formasıyla harikalar yatan Alperen Şengün, takımının Phoenix Suns’a 129-113 yenildiği maçta yine çok iyi oynadı. Milli yıldızımız, 24 sayı, 5 ribaunt, 1 asist ve 2 top çalmayla oynadı.

NBA'de Alperen Şengün'ün şovu yetmedi!

NBA’de Houston Rockets forması giyen Alperen Şengün’ün takımı, Phoenix Suns’a sahasında 129-113 mağlup oldu. Son dönemin formda isimlerinden Alperen, harika performansına yine devam etti ama bu, Suns’ın zaferine engel olamadı. Milli pivot, 24 sayı, 5 ribaunt, 1 asist ve 2 top çalmayla oynadı. Konuk ekibe galibiyeti getiren isimlerin başında Kevin Durant geldi. Durant, 27 sayı, 10 ribaunt ve 16 asistle kariyerindeki 18. “Tripledouble”ını (3 istatistik hanesinde de çift sayılı rakamlara ulaşmak) yaptı. Yakın geçmişte LA Lakers’la NBA şampiyonluğu yaşayan Suns’ın coachu Frank Vogel, Alperen için “Çok yetenekli bir oyuncu ve aynı zamanda All-Star seviyesinde bir hücum pivotu” yorumunda bulundu.

Haberin Devamı

Antetokounmpo’dan 32 sayı

Dallas Mavericks ise konuk ettiği Cleveland Cavaliers’a 113-110 mağlup oldu. Cavaliers’ta, Caris LeVert, 29 sayı ile takımının en skorer oyuncusu olarak galibiyette önemli rol oynadı. Mavericks’te Luka Doncic’in 39 sayısı galibiyeti getirmeye yetmedi. Milwaukee Bucks, deplasmanda Brooklyn Nets’i 144-122 yendi. Bucks’ta Giannis Antetokounmpo, 32 sayı, 10 ribaunt, 8 asist ile “doubledouble” yaparak takımını galibiyete taşıdı. Nets’te Jalen Wilson, 21 sayı ile oynadı.

NBAde Alperen Şengünün şovu yetmedi

YORUM YAZ