MENÜ

Hooijdonk'un efsane 11'inde 3 Fenerbahçeli var!

Fenerbahçe'de oynadığı 2 sezonda da şampiyonluk yaşayan ve özellikle attığı frikik golleriyle gönüllerde taht kuran Hollandalı efsane Pierre van Hooijdonk, birlikte oynadığı oyunculardan oluşturduğu en iyi 11'ine Fenerbahçe'den 3 arkadaşını aldı.

Hooijdonk'un efsane 11'inde 3 Fenerbahçeli var!

PIERRE VAN HOOIJDONK, FENERBAHÇELİ DOSTLARINI UNUTMADI

Haberin Devamı

Hollandalı yıldız, birlikte oynadığı futbolculardan oluşturduğu en iyi 11'de forvete unutulmaz 2 yıldızı aldı. Bunlardan biri Fenerbahçelilerin sevgilisi Alex de Souza, diğeri ise aykırı yıldız Paolo Di Canio.

Hooijdonk, Fenerbahçe'de şampiyonluklar yaşadığı ve güzel günler geçirdiği dönemden savunmaya Fabio Luciano'yu da almayı ihmal etmedi.

Kalede ise Türk futbolseverlere sürpriz gelecek bir isim var. Robert Enke. Alman file bekçisi, Fenerbahçe'de sadece 1 maç oynayıp gönderilmişti. Kadıköy'deki 3-0'lık İstanbulspor mağlubiyeti sonrası Enke'yle hızlıca yollar ayrılmıştı. Fakat Enke ile Hooijdonk'un Benfica'da birlikte oynadığını, hatta Jose Mourinho'nun da bir dönem bu ikiliyi çalıştırdığını belirtelim.

Haberin Devamı

İşte Hooijdonk'un efsane 11'i: Enke, McNamara, Luciano, Diarra, McKinlay, Maniche, Lokhoff, Bosvelt, Thom, Alex, Di Canio.

Hooijdonkun efsane 11inde 3 Fenerbahçeli var

YORUM YAZ