MENÜ

Efsane isimden Wout Weghorst için olay sözler

Beşiktaş'tan ayrılmasının ardından Manchester United'a transfer olan Wout Weghorst'a yönelik eleştirilerin ardı arkası kesilmiyor. Hollanda futbolunun efsane ismi golcü futbolcu hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Efsane isimden Wout Weghorst için olay sözler

Ara transfer sezonunda Beşiktaş'tan ayrılıp Manchester United'e transfer olan Wout Weghorst, kırmızı-beyaz forma ile çıktığı maçlarda istenilen performansı sahaya yansıtamadı. Golcü futbolcu için bir eleştiri de Hollanda efsanesinden geldi.

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ'A 3 MİLYON EURO KAZANDIRDI

Beşiktaş'ın sezon başında Burnley'den kiraladığı Wout Weghorst'un kiralık anlaşmasını Championship ekibi devre arasında feshetti. Burnley bu sözleşme feshi için Beşiktaş'a 3 milyon euro bedel ödedi.

Weghorst, Beşiktaş'tan ayrılmasının ardından İngiliz devi Manchester United'ın yolunu tutmuştu.

KARİYERİNDE İLK KUPASINI KAZANDI

Manchester United'ın Hollandalı forveti yapılan eleştirilere rağmen gösterdiği performansla taraftarların beğenisini kazandı. İngiltere'deki Carabao Cup Finali'nde Newcastle United'ı 2-0 ile geçen Manchester United şampiyonluğa ulaştı. Wout Weghorst da kariyeri boyunca ilk kez bir kupa sevinci yaşadı.

Efsane isimden Wout Weghorst için olay sözler

EFSANEDEN ELEŞTİRİ

Ziggo Sport'a konuşan Hollanda futbolunun efsane ismi Ruud Gullit, Weghorst'a şu sözlerle eleştirilerde bulundu: "Ona her zaman tuhaf bir şekilde bakıyorum. Onu takdir ediyorum ancak bence Manchester United ve Hollanda Milli Takımı için yeterince iyi değil."

Haberin Devamı

TEN HAG GÜVENİYOR

Manchester United Teknik Direktörü Erik ten Hag ise futbolcusuna güveniyor. Hollandalı çalıştırıcı geçtiğimiz günlerde Weghost'a yönelik eleştirilere şu şekilde yanıt vermişti: "Genellikle doğru pozisyonda yer alıyor, sonrasında gol atmakta başarısız olsa bile denemeye devam ediyor. Harika bir kişilik ve karakter gösterdi."

YORUM YAZ