MENÜ

Hollanda-Türkiye maçında Türk taraftarlar tribünleri doldurdu

A Milli Takım'ın Hollanda karşılaşmasına, Türk vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Kendilerine ayrılan bölümü tamamen dolduran Türk vatandaşları, maç öncesi ve maç sırasında kuvvetli tezahüratlarıyla A Milli Takım'a moral verdi.

Hollanda-Türkiye maçında Türk taraftarlar tribünleri doldurdu

A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, Hollanda maçının ilk 11'ini, 3 gün önce oynanan ve 3-0 kazanılan Cebelitarık maçından biri zorunlu 6 oyuncuyu değiştirerek kurdu. Cebelitarık maçında sahada olan orta saha ve hücum hattında sadece Orkun Kökçü'yü bu maça yazan Şenol Güneş, Kerem Aktürkoğlu, Yusuf Yazıcı, Taylan Antalyalı, Efecan Karaca ve Enes Ünal'ı yedeğe çekerek; yerlerine Okay Yokuşlu, Cengiz Ünder, Hakan Çalhanoğlu, Kenan Karaman ve Burak Yılmaz'ı sahaya sürdü. Kaleci tercihini Uğurcan'dan yana kullanan tecrübeli teknik adam, savunma dörtlüsünü Kaan Ayhan, Merih Demiral, Çağlar Söyüncü ve Mert Müldür'den oluşturdu.

Haberin Devamı

OZAN TUFAN YEDEK, ZEKİ ÇELİK KADRODA YOK

İngiltere'deki çalışma izni işlemlerinin uzamasından dolayı Cebelitarık maçına yetişemeyen Ozan Tufan, Hollanda'da kafileye dahil oldu ve teknik direktör Şenol Güneş tarafından maça yedek başlatıldı. Cebelitarık maçında sakatlanan Zeki Çelik ise maç kadrosunda yer almadı. Maç kadrosuna giremeyen diğer iki futbolcu ise Enes ve Alpaslan Öztürk oldu.

TÜRK TARAFTARLAR TRİBÜNLERİ DOLDURDU

A Milli Takım'ın Hollanda karşılaşmasına, bu ülkede yaşayan vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Kendilerine ayrılan bölümü tamamen dolduran Türk vatandaşları, maç öncesi ve maç sırasında kuvvetli tezahüratlarıyla A Milli Takım'a moral verdi. Ayrıca Türkiye forması giymemesi koşuluyla Hollandalı taraftarların oturduğu bölümlerden de bilet alan yüzlerce taraftarın olduğu belirtildi. Öte yandan Hollanda'da iki doz Covid-19 aşısını yaptıranların yanı sıra, son iki günde PCR testi yaptıran taraftarların statlara girişleri sağlandı. (DHA)

YORUM YAZ