MENÜ

Hocasını eleştirdi ve kovuldu!

Spor Toto 3. Lig 1. Grup takımlarından Nazilli Belediyespor'da üç hafta önce kadro dışı bırakılan kaptan İbrahim Kırdemir, sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta Teknik Direktör Mustafa Ceviz'i eleştirince sözleşmesi feshedilip kulüpten gönderildi.

Hocasını eleştirdi ve kovuldu!

Tecrübeli futbolcu üç hafta önce, "Disiplinsiz davranışlarda bulunduğu ve takım içinde agresif tavırlar sergilediği" gerekçesiyle kadro dışı bırakılarak altyapıya gönderildi. Ancak geçtiğimiz günlerde Facebook'taki profiline, "Bir insan pek çok kez başarısızlığa uğrayabilir ama başkalarını suçlamaya başlamadığı sürece başarısız değildir" cümlesini yazan İbrahim'in ipi çekildi. Olayı değerlendiren yönetim, bu sözlerle Teknik Direktör Ceviz'i suçladığı iddiasıyla dört sezon önce Afyonkarahisarspor'dan transfer edilen 30 yaşındaki futbolcunun kulüple ilişiğini kesti.

Haberin Devamı

Kulüp Başkanı Engin Topçu, talebin teknik heyetten geldiğini ve yönetimin bu isteğe saygı gösterdiğini açıkladı. İbrahim'in disiplinsiz bir oyuncu olduğunu belirten Teknik Direktör Ceviz ise, "Üç hafta önce İbrahim disiplinsiz davranışları nedeniyle kadro dışı bırakıldı. Ancak kadro dışı bırakıldıktan sonra Facebook'ta beni eleştirdi. Bunu da bir yöneticimize itiraf etti. Bu şartlarda bir arada olamazdık" şeklinde konuştu.

Olayda kasıt olduğunu savunan İbrahim Kırdemir ise Teknik Direktör Mustafa Ceviz'in alınganlık gösterdiğini dile getirdi. Kırdemir, "Ben Facebook'ta sadece bir cümle yazdım. Bu cümleyi Mustafa Ceviz üzerine almış. Amacım sadece duygularımı paylaşmaktı. Bence bu sözler bahane" dedi.

Haberin Devamı

Şevket ALTINAYAR, NAZİLLİ (Aydın) DHA

YORUM YAZ