MENÜ

Hırvatistan - İspanya maçı iddaa oranları! Heyecan misli.com'da

Hırvatistan ile İspanya, Kopenhag'taki Parken Stadı'nda çeyrek finale kalmak için kozlarını paylaşırken siz de bu mücadelenin heyecanını Tek Maç ve Canlı Bahis seçenekleriyle Misli.com’da yaşayabileceksiniz. Unutmayın, tüm yaz boyunca EURO 2020 keyfi Misli.com'da olacak!

Hırvatistan - İspanya maçı iddaa oranları! Heyecan misli.com'da

D Grubu'nda İngiltere'nin arkasında attığı gol artısıyla ikinci sırada yer alarak "Son 16" vizesi alan Hırvatistan'da Dejan Lovren cezalı, Ivan Perisic koronavirüs karantinasında. Lovren'in cezasını Duje Caleta-Car ile rahat rahat dolduracaklar ancak Perisic'in yokluğunda sistem değişikliği gelebilir. Grup maçlarını 4-2-3-1 gibi oynayan Hırvatlar, Luka Modric'i de Marcelo Brozovic ve Mateo Kovacic'in yanına çekip 4-3-1-2'ye dönebilir. Bu durumda Nikola Vlasic serbest rolde olacak, hücumda Ante Rebic ile Bruno Petkovic ikilisi boy gösterecek. Süper Lig'de Beşiktaş forması giyen Domagoj Vida; "Xavi ve Iniesta zamanlarındaki İspanya değiller. Ama bizi yine de cehennem beklemiyor diyemeyiz. Sakin oynamalı, oyun içinde konsantrasyonumuzu bir an bile kaybetmemeliyiz..." dedi...

Haberin Devamı

HIRVATİSTAN - İSPANYA MAÇI İDDAA ORANLARI! DETAYLAR İÇİN TIKLAYIN...

Hırvatistan - İspanya maçı iddaa oranları Heyecan misli.comda

İsveç ve Polonya beraberlikleri ile turnuvaya başlayan İspanya, Slovakya karşısında 5-0 kazanıp kendi kimliğini bulmuştu. Luis Enrique'nin takımında eksik yok, 51 yaşındaki teknik adamın 5-0 kazanan kadro ve düzeni bozması beklenmiyor. Buna göre Aymeric Laporte'nin yanında Eric Garcia izlememiz lazım ancak İspanya basını Pau Torres'i "olağan şüpheli" olarak gösteriyor. Sergio Busquets'in koronavirüs karantinasından çıkıp orta alanda yerini alması yanındaki Pedri ve Koke'yi oldukça rahatlattı. Pablo Sarabia da ilk kez ilk 11 başladığı maçta 1 gol 2 asistle yıldızlaşmıştı. Gerard Moreno sola yakın, Alvaro Morata da merkezde forma giyecek.

Haberin Devamı

ÖNE ÇIKAN İSTATİSTİKLER!

- Hırvatistan son 12 maçının sadece 3'ünü kazanabildi. (6 mağlubiyet - 3 beraberlik)

- İspanya son 11 maçını kaybetmedi! (5 galibiyet - 6 beraberlik)

- İki ekip hem EURO 2012'de hem de EURO 2016'da grup aşamasında karşı karşıya geldi; 2012'de İspanyollar 1-0 kazanırken, 2016'da Hırvatlar sahadan 2-1 galip ayrılmıştı.

MİSLİ.COM ÜYELERİ NE OYNUYOR?

Tek Maç fırsatıyla iddaa bülteninde yer alan bu EURO 2020 "Son 16" karşılaşmasını kuponlarına alan Misli.com üyelerinin en çok ilgi gösterdiği tercih "İspanya kazanır" oldu! %45'lik kesim son grup maçında izleyenleri mest eden İspanya'nın çeyrek final vizesini 90 dakika içinde almasını bekliyor... %4'lük kesim ise "2.5 ÜST" tercihini kuponlarına eklemiş ve mücadelede en az 3 gol izleyeceğimizi düşünüyor.

YORUM YAZ