MENÜ

Hikmet Karaman ve Kweuke arasındaki penaltı krizi sona erdi!

Teknik direktör Hikmet Karaman ve Çaykur Rizespor'da beraber çalıştığı talebesi forvet oyuncusu Leonard Kweuke, düzenlenen halı saha maçında tekrar buluştu. Çaykur Rizespor takımının başındayken Kweuke'yle penaltı krizi yaşayan Hikmet Karaman, yine bir penaltı vuruşu öncesinde Leonard Kweuke'yle buluştu. Bu sefer penaltıyı Kweuke'ye kullandırtan Karaman ve Kweuke'nin o anları sosyal medyada olay oldu.

Çaykur Rizespor'un eski forveti Leonard Kweuke ve eski teknik adamı Hikmet Karaman tekrar bir araya geldi. Bir halı saha maçında beraber sahaya çıkan ikili daha önceden yaşadığı gerilime noktayı koyarak sempatik anlara sahne oldu.

Haberin Devamı

Ne Olmuştu?

2015 yılında Çaykur Rizespor takımı çalıştıran Hikmet Karaman, takımının Gençlerbirliği karşısında oynanan maçta penaltı vuruşu esnasında forvet oyuncusu Leonard Kweuke'yle gerilim yaşamıştı. Teknik adam Hikmet Karaman, Leonard Kweuke'nin penaltıyı atmasını istememişti. Penaltı öncesi ve sonrası yaşanan gerilimin ardından 90+2. dakikada bir gol daha atan Kweuke, Çaykur Rizespor'a Gençlerbirliği karşısında galibiyeti getiren isim olup, gözyaşlarına hakim olamamıştı.

YORUM YAZ