MENÜ

Hikmet Karaman: 2-0'dan geriye dönüş çok önemli

Öznur Kablo Yeni Malatyaspor ile Yukatel Kayserispor, Süper Lig'in 18. haftasında karşı karşıya geldi. 2-2'lik beraberlik ile sona eren maçın ardından Kayserispor Teknik Direktörü Hikmet Karaman açıklamalarda bulundu.

Hikmet Karaman: 2-0'dan geriye dönüş çok önemli

Uzatmalarda gelen gol ile deplasmanda 1 puan alan Kayserispor’da Teknik Direktör Hikmet Karaman maç sonrası yaptığı açıklamada, mücadeleye başladıklarında yedikleri gole kadar oyunu kontrol altında tuttuklarını belirterek hem geriden oyun kurarken hem de hücum organizasyonlarında pozitif olduklarını söyledi.

Haberin Devamı

Oyuncuların çok net ve çok rahat kullanacakları topları kaptırdıkları için 2-0 geriye düştüklerini ifade eden Karaman, “İçeriye 2-0 gittik sonrasında oyuncu değişikliklerini yaptık. Belki bizim için riskli bir durumdu ama oyuna giren Gavranovic ve Mustafa inanılmaz golleriyle, hem de performanslarıyla katkı yaptı. Aslında ilk devrenin bitiminde Onur'un kale direğine kadar girip çıkardığı top gol olsa, 2-1 ile içeriye girsek belki ikinci yarı biraz daha farklı, bol goller de seyredebilirdik ama 2-0'dan geriye dönüş çok önemli. 2-2'den sonra Mame'nin pozisyonu var” diye konuştu.

Yeni Malatyaspor’un bir çıkış aradığını kendilerinin ise aradaki puan farkını tutmak istedikleri bir mücadeleye çıktıklarını belirten Karaman, “Nihayetinde 2-0'dan geri dönüş yapıp, orada beraberliği almakta bizim açımızdan olumlu. Çünkü Pazartesi evimizde oynayacağımız Sivasspor maçı var. 10'uncu, 11'inci sıralardaki takımlarında puanları bir maçlık puan var. Orada alacağımız 3 puan ile ikinci yarıya da eksik bölgelerimizi en iyi şekilde doldurup taraftarın istediği ve bizim de istediğimiz skorları alabilen, iyi bir seriyi yakalayabilen bir takım olmak istiyoruz” açıklamasında bulundu.

Haberin Devamı

İHA

YORUM YAZ