MENÜ

Türkiye'den teklifler yağdı, Suat Serdar kararını verdi

Süper Lig'den üç büyükleri peşine takan ve Türkiye'den birçok takımın istediği Suat Serdar, kararını verdi. Alman Bild gazetesi, Hertha Berlin formasını giyen 26 yaşındaki orta sahanın, geleceğiyle ilgili planını açıkladı.

Türkiye'den teklifler yağdı, Suat Serdar kararını verdi

Hassia Bingen altyapısı sonrasında Mainz'ın alt yaş takımlarında forma giyen, sonrasında ise burada profesyonel sözleşme imzalayan Suat Serdar, gösterdiği performans ile Alman Milli Takımı'na kadar yükseldi. Türk asıllı yıldız orta saha, önce 2018'de 11 milyon Euro bedelle Schalke'ye, 2021'de ise 8 milyon Euro karşılığında Hertha Berlin'in yolunu tuttu.

Haberin Devamı

2 milyon Euro bonservis...

Zaman zaman adı Türk takımlarıyla anılan 26 yaşındaki oyuncu, bu yaz transfer döneminde de Süper Lig ekiplerinin gündemine geldi. Almanya'nın önde gelen gazetelerinden Bild'in haberine göre, 2. Lig ekibi Hertha Berlin, Suat için 2 milyon Euro dolaylarında bonservis bedeli talep etti.

Türkiyeden teklifler yağdı, Suat Serdar kararını verdi

Olumsuz yanıt verdi

Suat Serdar için üç büyüklerin, daha önce 2 milyon Euro'yu ödemeye hazır olduğu belirtilmişti. Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin ardından Galatasaray da yıldız oyuncuyu listesine ekledi. Suat Serdar ile yapılan görüşmeler neticesinde ise Türk kulüpleri olumsuz yanıt geldi.

RESMEN AÇIKLANDI...

5 büyük ligi istiyor

Tecrübeli futbolcunun, kariyer planlaması doğrultusunda Türkiye'ye gelmek istemediği öğrenildi. Suat Serdar'ın, futbol hayatını Almanya'da ya da Avrupa'nın 5 büyük liginde sürdürmeye sıcak baktığı gelen haberler arasında yer aldı.

Haberin Devamı

Türkiyeden teklifler yağdı, Suat Serdar kararını verdi

Çok yönlü...

Bu arada Suat Serdar, sadece merkez orta saha olarak görev yapmıyor. 26 yaşındaki futbolcu, çok yönlülüğü ile de dikkat çekiyor. Alman asıllı Türk futbolcu, şans verilmesi halinde ön libero ve on numara mevkilerinde de forma giyebiliyor.

60 gole katkı

Kariyerinde 238 maça çıkan Suat Serdar, skora da önemli katkı verdi. Deneyimli oyuncu, söz konusu karşılaşmalarda 38 kez rakip fileleri havalandırırken, 22 asist yaptı.

Türkiyeden teklifler yağdı, Suat Serdar kararını verdi

YORUM YAZ