MENÜ

'Her zamankinden daha önemli'

Final-Four’da Anadolu Efes'le karşılaşacak olan Fenerbahçe Beko Basketbol Takımının uzun forveti Nicolo Melli Fanatik'e özel açıklamalarda bulundu ''Bu defaki farklı olacak. Biz şu ana kadar EuroLeague'de 4 kez final four oynadık. Buradaki maçlar, tıpkı Efes'e karşı çıktığımız her mücadelede olduğu gibi çok özel geçse de bu yılkinin bizim için her zamankinden daha önemli olacağını söyleyebilirim." dedi.

Fenerbahçe Beko'nun yıldız isimlerinden Nicolo Melli, Fanatik'e konuştu.

Haberin Devamı

Nicolo Melli: "Şu ana kadar zorlu bir sezon oldu. Ancak hem normal sezon hem de play-off'taki başarımızdan ötürü gururlu olmamız gerektiğini düşünüyorum. Şimdiyse yılın en önemli hafta sonuna geldik. Bu defa ki farklı olacak. Biz şu ana kadar EuroLeague'de 4 kez final four oynadık. Buradaki maçlar, tıpkı Efes'e karşı çıktığımız her mücadelede olduğu gibi çok özel geçse de bu yılkinin bizim için her zamankinden daha önemli olacağını söyleyebilirim.

'Bu sezon takımımız çok kaliteli oyunculardan oluşuyor.'

Böyle olacağını umuyorum. Bu sezon takımımız çok kaliteli oyunculardan oluşuyor. Dediğim gibi ben de böyle olacağını umuyorum. Bu seviyede tecrübeli oyunculara sahip olmamız bize avantaj sağlayacaktır. Hangisi yarı final daha zorlu geçer? CSKA-Real Madrid, bir EuroLeague klasiği. Ancak hangisinin daha sıkı bir maç olacağını söylemek zor. Bu, takımların final four'a nasıl geldiğine, form durumlarına bağlı. Öte yandan 40 dakikalık bir maçta her şey olabilir. Evet, belki dün gece oynadık. Ancak tüm sezon boyunca formda olmak ve final four'da en iyi oyunumuzu oynamaya hazır olmak için çalışıyoruz.'' dedi.

YORUM YAZ